Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Стартов комплект Rio Starter set за нови собственици на малки и вълнисти папагали

4,0 от 5 2 оценки
Арт. № s_15972
В наличност
микс (inf лв. / микс)
18.00 лв. 12.60 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Стартовият комплект за нови собственици на вълнисти папагалчета е готов за стартиране продуктов комплект, който включва фураж и закуски за диетата на птицата през първите седмици в новия дом, както и ...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Стартовият комплект за нови собственици на вълнисти папагалчета е готов за стартиране продуктов комплект, който включва фураж и закуски за диетата на птицата през първите седмици в новия дом, както и картонена кутия за безопасно транспортиране. Всичко, за да направи процеса на придобиване на нов домашен любимец по-лесен и удобен.

Комплектът включва:

- Картонена транспортна кутия RIO Cardboard

Цветна и удобна кутия, специално проектирана за безопасно и удобно транспортиране на птици от зоомагазините до техните нови любящи домове.
Удобна и безопасна за пернатите любимци благодарение на дебелото трислойно велпапе, множеството вентилационни отвори и плоското дъно. Кутията има широка дръжка за удобно пренасяне, което прави транспортирането удобно за новите родители.
- RIO Ежедневна храна за вълнисти папагали

Дневната дажба е смес от специално подбрани зърна и семена, обичани от вълнистите папагали. Голямото разнообразие от съставки гарантира, че птиците получават всички необходими хранителни вещества.

Състав:жълто просо,червено просо,канарено семе,белен овес,черно просо,ленено семе,овесени ядки,Нигерово семе,здрави семена,водорасли


- Комплект за покълване RIO

Допълваща храна за домашни птици. Покълналите семена и зърна са перфектна алтернатива на семената в млечновосъчен стадий, които съставляват диетата на птиците в естествена среда. В сравнение с обикновената смес от семена, покълналите семена са пълни с ензими, витамини и минерали, които могат да помогнат за предотвратяване на ефектите от недохранване.

Състав: жълто просо,пшеница,овесени ядки,боб мунг,червено просо,слънчоглед,бяло сорго,канарческо семе,елда

Инструкции за употреба: Отстранете мрежата от пластмасовия контейнер и изплакнете семената обилно под топла течаща вода. След това поставете мрежата обратно в пластмасовия съд и налейте вода в нея, така че да покрие напълно семената. Не се страхувайте да налеете малко повече вода: семената ще абсорбират част от водата, когато набъбнат. Оставете семената на стайна температура за 8-12 часа, за да омекнат и набъбнат.
Отстранете мрежата с набъбналите семена от пластмасовия съд и отцедете останалата вода. Изплакнете семената обилно под топла течаща вода и след това поставете мрежата обратно в контейнера (без вода). Хлабаво покрийте съда с капачката (за да не изсъхне горният слой) и го поставете на топло място за 8-12 часа.
Повтаряйте процедурата, описана в параграф 2, ежедневно в продължение на 3-5 дни, докато семената покълнат. Оптималната дължина на разсада е 1-4 мм.


- RIO Stick за всички видове птици с яйца и миди

Състав: жълто просо,миди,канарeно семе,хлебни изделия,червен паникум,яйца и яйчни ,производни,белен овес,червено просо,шафранка,производни от растителен произход,здвословни семена,сусамово семе,пчелен мед

 

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка