Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Витамини и минерали подходящи за вълнисти папагали и средни папагали RIO Vitamin and mineral pellets for budgies and parakeets - подпомага имунната система, подобрява зрението, състоянието на кожата и оперението

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_15541
В наличност
0.120 кг. (56.00 лв. / . кг.)
9.60 лв. 6.72 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
BLACK WEEKEND
1 бр.
Добави
Домашните домашни птици често страдат от недостиг витамини и минерали. Например, организмът на птиците произвежда витамин D3 само в ултравиолетова светлина. Поради липса на слънчева светлин,а домашнит...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Домашните домашни птици често страдат от недостиг витамини и минерали. Например, организмът на птиците произвежда витамин D3 само в ултравиолетова светлина. Поради липса на слънчева светлин,а домашните домашни птици не могат да синтезират достатъчни количества витамин D3.
Витаминно-минералните пелети RIO включват специален комплекс от основни витамини, микро- и макроелементи за пълноценно хранене и здраве на птиците. При ежедневна употреба комплексът елиминира симптомите и неблагоприятните ефекти от небалансирана диета. Подпомага имунната система, подобрява зрението, състоянието на кожата и оперението.

 

Rio са немски продукти за птици от най-високо качество. Марката напълно покрива всички нужди за грижа както за домашните, така и за дивите птици. Всяка рецепта е научно обоснована и съобразена със специфичните нужди на отделните видове птици. Продуктите са обогатени с активни съставки, за да се осигурят най-добрите здраве и кондиция на Вашата птица.

Как си представяте папагалите? Живи, ярки, цветни... Това се отнася точно за марка RIO.
Тяхната мисия е да донесат радост в дома на веселия пернат любимец и неговия стопанин. Ето защо те избират най-добрите зърна и семена, плодове, ядки, зеленчуци, редки плодове и много други съставки от цял свят, за да произвеждат само продукти с най-добро качество.
Те, също така са убедени, че най-важният фактор за здравословния и активен живот на домашния любимец е грижата и вниманието на неговия собственик. Ето защо широката гама на марката включва както различни семена, мюсли и пелети така и специални диети, уникални лакомства, витамини и добавки.
Собствениците и развъдчиците на птици оценяват надеждността на марката RIO. Продължават да разширяват и актуализират своята гама от продукти, за да направят живота на птиците у дома възможно най-щастлив и да предложат най-добрите ежедневни решения за тях и техния собственик

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка