Изберете вашата държава и език
 

Професионална система за въглероден диоксид KIT CO2 ENERGY PROFFESIONAL;

Арт. № 68851000
0 от 5 0 оценки
Оцени този продукт
Обогатява водата с въглероден диоксид, нужен за развитието на растенията и обитателите на аквариума.
245.75 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Въглеродния диоксид в аквариума е важен както за правилния растеж на растителността, така и за регулирането на РН. За да растат добре водните растения, се нуждаят от светлина (за фотосинтезата), наторяване с минерални соли, вода с определени физико-химични свойства въглероден двуокис (важен за усвояването на въглерода). През деня растенията поемат СО2 и изпускат кислород, основен елемент за аквариумните обитатели. Важно е растенията да разполагат с достатъчно СО2, за да може при усвояването на въглерода да не понижават твърдостта на водата - КН и РН. 

Системата CO2 Energy е иновационен продукт, грижещ се за здравето на естесвените растения и рибките в аквариума, като са предвидени всички мерски за безопасност. Комплектът съдържа вскички необходими части за работа на системата. 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
newsletter-image