Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
Ветеринарна аптека
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

JBL PRONOVO RED FLAKES M 250ml - Осн.храна люспи, разм. М, за златни рибки 8 - 20 см

5,0 от 5 7 оценки
Арт. № J3020000
6.90 лв.
1 бр.
Добави
JBL NovoRed е основна храна специално за златни рибки, на лшюспи, 250мг.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

JBL PRONOVO RED FLAKES M

 

Основна храна, под формата на люспи  размер М за златни рибки от 8-20 см.

• Пребиотична, плаваща храна за златни рибки: специалните диетични влакнини в храната доставят на полезните чревни бактерии храна за здрава храносмилателна система.

• Натурални суровини без изкуствени добавки за естествено хранене и здрави златни рибки. Разработена заедно с най-добрите азиатски развъдчици

• Много добро приемане при всички видове златни рибки благодарение на висококачествените суровини като скариди, сьомга и спирулина

• С много висококачествен естествен астаксантин от крил и спирулина, който осигурява перфектно оцветяване при златни рибки

 

Животински видове: златни рибки, Veiltails

Размер риби: 8 - 20 см

Тип храна: люспи

Цвят: многоцветни

 

Дозировка: хранете 1 – 2 пъти дневно, толкова, колкото рибите изяждат за няколко минути.

Аналитични съставки: суров протеин 30.0%, мазнини 6.0%, сурови влакнини 3.0%, сурова пепел 8.0%.

Състав: пшенично брашно, брашно от скариди, брашно от сьомга, брашно от соеви зърна, пшеничен зародиш, оризово брашно, екстракт от мая, пшеничен глутен, ябълкови влакнини, спирулина, гума гуар.

Добавки: Антиоксиданти: 1b306(i). Оцветяването не се добавя от JBL. Витамини на kg: Витамин A: 25000 I.E., Витамин D₃: 3000 I.E., Витамин E: 300 mg, Витамин C: 200 mg.

 

Златната рибка - най-популярната декоративна рибка от всички!

Преди около 1000 години, рибите с красиви цветове са били развъдени от каракуди (студеноводни риби) в Китай и така е създадена златната рибка, заедно със собственото си научно име (Carassius auratus). Златната рибка и сродните и видове нямат стомах и са всеядни, които могат да развият добър апетит към водните растения. Храната за златни рибки JBL PRONOVO RED INSECT съдържа висок процент растителни съставки, които намаляват глада за водни растения. Насекомите и ларвите на насекомите представляват важна част от диетата заедно с растенията. Това също е взето предвид в храната JBL PRONOVO чрез добавяне на ларви на черна войнишка муха.

 

Защо се нуждаем от специална храна за златни рибки? Златните рибки произлизат от каракуда, която идва от доста хладни води. В студена среда метаболизмът е по-бавен и затова основната храна изисква по-ниско съдържание на протеин от храната за тропически декоративни рибки. Освен това златната рибка обича да яде растителна храна. Собственикът на златните рибки може да забележи това  твърде късно, когато неговите златни рибки са унищожили всички растения. Храната за златни рибки JBL PRONOVO RED следователно съдържа висок процент растения. Често, но не винаги, това намалява глада на рибата за растения...

 

Пробиотик или пребиотик - кое е по-добро?

Пребиотиците са „субстрати, които се използват избирателно от микроорганизмите гостоприемници и придават ползи за здравето“. Тук учените са съгласни, че те насърчават храносмилането и по този начин здравето. В случая с нашите рибки има още един съществен аспект: с по-добра храносмилателна система се отделя по-малко храна и по този начин водата е по-малко замърсена, причинявайки по-малко проблеми с водораслите и поддържайки водата по-чиста.

 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.