Изберете вашата държава и език
 

Мултиопаковка Грил в желе пауч за котки PURINA FELIX Fantastic Сьомга и Писия 4 x 100гр.

Арт. № 12226352
В наличност
5.00 от 5 2 оценки
Оцени този продукт
Purina Felix е мокра храна за котки в зряла възраст, в пауч, с вкус на сьомга и вкус на писия. Продуктът съдържа специално приготвени крехки месни парченца в сочно желе, което мирише добре и има приятен вкус. Храната също така съдържа незаменими Омега 6 мастни киселини и съдържа правиланата комбинация от минерали и витамини, за да задоволи 100% от дневните нужди на нашите любимци.
2.99 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Felix As Good As It Looks с крехки късчета в желе убеждава по три начина: прилича на домашно приготвена храна, мирише апетитно и е невероятно вкусна. Така иновативната рецептура се превръща в неустоимо и всепоглъщащо вкусово изживяване за всеки един домашен "тигър". Храната за котки Felix съдържа всичко, от което се нуждае котката Ви, за да бъде жизнена и здрава. При производството на тази храна се използват единствено отлични съставки с проверено качество. Месните суровини са от здрав добитък, контролирани от ветеринарните служби и съответстващи на стандартите за човешка храна.

Съдържанието на Felix As Good As It Looks отговаря на мотото върху опаковката и е наистина толкова апетитно, колкото и привлекателно на вид. Четирите различни, вкусни сорта разтуптяват котешките сърца:

За средна котка в зряла възраст (4kg), давайте 3 до 4 пауча на ден в поне 2 отделни хранения.
Количествата за поддържане на котка в зряла възраст са базирани на средно активни котки при нормална температура на околната среда. Индивидуалните нужди се различават и дажбите трябва да се приспособяват за поддържане на здравословното тегло на котката.
Сервирайте при стайна температура.
Винаги осигурявайте прясна и чиста вода за пиене. 

Съдържание и алергени:

Със Сьомга: Месо и месни субпродукти,
екстракти на зеленчукови
протеини, риба и рибни
субпродукти (Сьомга 4%),
минерали, захари
С Писия: Месо и месни
субпродукти, екстракти на
зеленчукови протеини, риба и
рибни субпродукти (Писия 4%),
минерали, захари

Влага: 80.0%, Протеини: 13.0%, Съдържание на мазнини: 3.0%,
Сурова пепел: 2.2%, Сурови фибри: 0.5%, Линолова киселина (омега 6 FA) 0.2%
IU/kg: Vit A: 1490; Vit D3: 230; Vit E: 17; mg/kg: Fe (E1): 10; I (E2): 0.3; Cu (E4): 0.9; Mn (E5): 2.0; Zn (E6): 10; Технологични добавки: mg/kg: E499: 2650
За най-добър до, Партиден и регистрационен номер на фабриката: вижте гърба или основата на пауча

newsletter-image