Изберете вашата държава и език
 

Мултиопаковка Хапки в сос в пауч за котки Purina Friskies Говеждо, Пиле, Агне и Патица 4х85гр.

Арт. № 12295322
5.00 от 5 1 оценки
Оцени този продукт
Purina Friskies за котенца са хапки в сос в пауч, които са вкусни и засищащи, с внимателно подбрани съставки, с вкус на пиле, говеждо, агне и патица. Продуктът осигурява храната, която всяко коте обича най-много и се нуждае, за да продължава да ви радва и изпълва деня ви с любов всеки ден. Продуктът гарантира: разнообразие от невероятно вкусни продукти, 100% пълноценна и балансирана храна, направена от подбрани продукти, и асортимент от вкусни рецепти, за да се радва котето на нещо различно всеки ден.
2.25 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

За нормална котка в зряла възраст (4kg), давайте по 4 пауча на ден, разпределени в 2 хранения при стайна температура. Средните количества за поддържане на котка в зряла възраст са базирани на средно активни котки при нормални температури на околната среда. Индивидуалните нужди варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на вашата котка. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене.
Моля съхранявайте паучовете на хладно, сухо място.

Съдържание и алергени:

С Пиле: месо и месни субпродукти ( от които Пиле 4%, зърнени храни,
минерали, захари
С Говеждо: месо и месни субпродукти ( от които
говеждо 4%), зърнени храни, минерали, захари
С Агне: месо и месни субпродукти (от които Агне 4%), зърнени храни,
С Патица: месо и месни субпродукти ( от които
Патица 4%), зърнени култури,  захари, минерали

Витамин A: 1110 IU/kg, Витамин D3 140 IU/kg, Витамин E (алфа токоферол): 10 mg/kg, Витамин B комплекс 22 mg/kg, Таурин 445 mg/kg. Нивата на витамините са гарантирани до датата на годност. Меден сулфат (мед: 1.1 mg/kg)

Влажност 82%, Сурови протеини 7.5%, Сурови
мазнини 4.0%, Пепел 2.0%, Растителни фибри 0.5%, Калций 0.35%

За Най-добър до края на: Партиден и регистра-
ционен номер: вж. гърба или основата на пауча

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
newsletter-image