Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Натурална суха храна с прясно месо за кастрирани котки Carnilove Fresh Carp & Trout Sterilised for adult cats със 25% пресен шаран и 20% пъстърва, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ

Арт. № s_15711
В наличност
6 кг. (14.32 лв. / кг.)
Безплатна доставка
85.90 лв.
2 кг. (16.45 лв. / кг.)
Уведоми ме при наличност
32.90 лв.
0.400 кг. (24.75 лв. / . кг.)
9.90 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
 ФОРМУЛА С ПРЯСНО МЕСО. БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ И КАРТОФИ. за кастрирани котки. Котките са уникални и независими същества, месоядни хищници, чийто начин на живот се определя от силен ловен инстинк...
Още информация
5
Жени
Храната е добра
Всички мения
Информация за продукта

 ФОРМУЛА С ПРЯСНО МЕСО. БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ И КАРТОФИ. за кастрирани котки.

Котките са уникални и независими същества, месоядни хищници, чийто начин на живот се определя от силен ловен инстинкт.
Carnilove Fresh Carp & Trout е формулиран с уважение към законите на природата и осигурява на вашия котешки спътник балансирано хранене, богато на прясна риба и морски дарове, комбинирани с разнообразие от зеленчуци, горски плодове и билки. Контролираното съдържание на минерали поддържа правилната функция на бъбреците и пикочните пътища, докато естествените антиоксиданти, получени от плодове и билки, имат почистващи и противовъзпалителни свойства. Връщането към естествена диета помага да се поддържат кастрираните котки в отлично физическо състояние.

Съдържаниепресен шаран (25%), сушена пъстърва (20%), хидролизирана сьомга (14%), сушена сьомга (12%), тиква, пилешка мазнина (консервирана с токофероли 4%), нахут, грах, пилешки дроб (3%) ), масло от сьомга (2%), ябълки, моркови, ленено семе, хидролизирани черупки от ракообразни (източник на глюкозамин, 0,026%), екстракт от хрущял (източник на хондроитин, 0,016%), бирена мая (източник на манан-олигозахариди, 0,015%), корен от цикория (източник на фруктоолигозахариди, 0,012%), юка шидигера (0,01%), водорасли (0,01%), псилиум (0,01%), мащерка (0,01%), розмарин (0,01%), риган (0,01%), червени боровинки (0,0008%), боровинки (0,0008%), морски зърнастец (0,0008%), корен от джинджифил (0,0008%), градински чай (0,0008%)

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ В 1 КГ
суров протеин 34,0 %, сурови мазнини 14,0 %, влага 10,0 %, сурова пепел 9,5 %, сурови влакнини 3,5 %, калций 0,9 %, фосфор 0,8 %, натрий 1,2 %, магнезий 0,04 %, омега-3 0,8 %, омега-6 1,7 %, EPA (20:5 n-3) 0,1 %, DHA (22:6 n-3) 0,2 %

 

     Fresh   

 

Формула без зърнени култури, богати на меса от див произход, като сьомга, пуйка, патица, фазан, агнешко, еленско и глиганско и нови формули за прясно месо като шаран, пъстърва, заек и пиле, съдържащи горски плодове и билки, осигуряват основни протеини, мазнини, витамини и естествени антиоксиданти за перфектно физическо състояние и подкрепа на имунната система.

Връщането към естествения хранителен режим осигурява оптимално усвояване на хранителните вещества, подобрява храносмилането, спомага за осигуряване на оптимално физическо състояние, предпазва сърдечно-съдовата система, регенерира сухата кожа и спомага за поддържане на косата здрава и сияйна.

 

 

Тиквата е естествен източник на висококачествени фибри, които подпомагат здравето на храносмилателния тракт и осигуряват ефективно усвояване на важни хранителни вещества.

 

 

 

 

 

                                                       

​Джинджифилът е природно чудо, което предпазва тялото от възпаления,ускорява метаболизма и укрепва имунната система

 

 

 

 

                                                       

Нахутът е отличен естествен източник на растителни протеини и минерали като натрий, желязо и магнезий, които са от съществено значение за правилното функциониране на метаболизма, и калций, който играе важна роля в минерализацията на костите.

 

 

 

 

                                                       


Градинският чай помага за намаляване на подуването и насърчава здравословното храносмилане. Освен това има противовъзпалителни и антибактериални ефекти, които помагат за поддържане на здрави зъби и венци.

 

 

 

 

                                                         


Морският зърнастец е природно чудо, богато на антиоксиданти, които помагат в борбата с нежеланите ефекти на свободните радикали и витамин С, универсален бустер за тялото, който помага за бързо възстановяване и заздравяване на рани.

 

 

            

Обратно към природата
Семейна компания с двадесет години опит в бизнеса с домашни любимци. Carnilove произвежда суха, мокра храна за домашни любимци и лакомства в четири модерни производствени предприятия в Чешката република, изнасят  продукти по света в 70 страни. Професионалистите, отговорни за постоянното качество на техните продукти, са отдадени животновъди. Производството е сертифицирано в съответствие със строги критерии за качество като ISO 9001 и HACCP.


  История на Carnilove
Carnilove – създаден с уважение към историческата приемственост на съжителството на човек и куче. Връзката между хората и кучетата  датира приблизително от 12 000 г. пр. н. е., в хода на който кучето адаптира състава на диетата си, за да прилича на тази на хората; обаче, с навлизането на селското стопанство, човешката диета се отдалечава все повече и повече от храна, подходяща за анатомичното и генетично предразположение на кучето.
 Приоритета на Carnilove е здравето и физическото състояние на кучето. Широкият спектър от внимателно подбрано месо, което би било традиционно добито в дивата природа, като лос, патица, фазан, агнешко, диво прасе и сьомга, съответства на състава на естествено преследвана плячка и осигурява необходимия прием на важни аминокиселини .Горските плодове, зеленчуците и билките осигуряват необходимите естествени витамини, антиоксиданти и други основни хранителни вещества. Съставките и съотношението им във формулите отговарят на диетата на кучетата преди появата на селското стопанство, но продуктите се произвеждат по най-новите методи и технологии.

Мнения на клиенти (6)
4,8
5 звезди
83%
4 звезди
17%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Жени
02.09.2024
Качество
Храната е добра
Венцислав Карчев
11.11.2023
Страхотен продукт
Една от най-добрите храни за кастрирани котки! Препоръчвам!
Анонимен
07.19.2023
carnilove
меки, приятни гранули (нямат силна миризма). котките ги харесват :)
Соня Тонева
03.22.2023
Carnilove Fresh Carp & Trout Sterilised for adult cats със 25% пресен шаран и 20% пъстърва, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ
Състава на храната е първото по-важност, на което аз държа. Преди храната на Carnilove, използвахме тази на Royal Canin, отново за кастрирани котки. Не съм смесвала старата храна с новата на Carnilove, сложих две купички всяка съответно с по малко храна от двете и животното само си избра, Carnilove. Препоръчвам суха храна Carnilove Fresh Carp & Trout Sterilised for adult cats със 25% пресен шаран и 20% пъстърва, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ,защото най- скъпото, не винаги е най-доброто.
Бояна
03.21.2023
Carnilove Fresh Carp & Trout Sterilised for adult cats със 25% пресен шаран и 20% пъстърва, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ
Прекрасна храна,пълноценна и здравословна,котката много я харесва.Средна големина гранули.Препоръчвам!
autoship-image

Абонамент регулярна доставка