Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

WHISKAS - Суха Храна за Котки с пилешко месо

4,6 от 5 5 оценки
Арт. № s_14414
14 кг. (9.71 лв. / кг.)
Безплатна доставка
135.90 лв.
1.4 кг. (10.64 лв. / . кг.)
14.90 лв.
0.300 кг. (14.33 лв. / . кг.)
4.30 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Сухата храна Whiskas се произвежда от прясно месо и съдържа много важни за организма витамини и минерали. С нея котката  получава всичко, от което се нуждае.  Особеното при сухата храна Whis...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Сухата храна Whiskas се произвежда от прясно месо и съдържа много важни за организма витамини и минерали. С нея котката  получава всичко, от което се нуждае.  Особеното при сухата храна Whiskas са апетитните гранули наречени "Knackits", отвън хрупкави, отвътре с вкусен пълнеж.

Whiskas e  пълноценна храна за  котки, която поддържа Вашата котка здрава и доволна. Структурата на храната подпомага здравето на зъбите на Вашия любимец, като посредством нежно триене се предотвратява натрупването на зъбен камък.

Съдържащият се в нея витамин A носи дълготрайна полза за зрението на котката. Освен това храната е с профилактично действие срещу заболявания на пикочните пътища. Храненето с Whiskas предлага на котката всичко необходимо за дълъг и пълноценен живот.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка