Изберете вашата държава и език
 

Дизайнерски нашийник за кучета Dashi SNOOZE

Арт. № s_14054
В наличност
0 от 5 0 оценки
Оцени този продукт
Те са напълно регулируеми, с 4-точкова система за заключване на катарамата за безопасност на вашето куче
S inf лв. / S
17.04 лв. 21.30 лв.
M inf лв. / M
18.56 лв. 23.20 лв.
L inf лв. / L
20.12 лв. 25.15 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

размер

дебелина

обиколка

XS

1 CM

20 - 30 CM

S

1,5 CM

28 - 42 CM

M

2 CM

35 - 54 CM

L

2,5 CM

46 - 72 CM

 

 

Нашийниците на Dashi са изработени от изключително здрав и лесен за поддръжка полиестер. От друга страна те са супер меки и комфортни за носене за Вашето куче. Те са напълно регулируеми, с 4-точкова система за заключване на катарамата за безопасност на вашето куче Нашийниците на Dashi са перфектия избор за всички, които искат да излизат с домашния си любимец по всяко време на годината, без да се притесняват за устойчивостта на нашийника.

Продуктите на Dashi са с уникален дизайн, който подчертава характера на всеки домашен любимец и пораждат доброто настроение на техните стопани. Всички поводи, нашийници и нагръдници са с максимален комфорт, благодарение на меките материали и най-високите стандарти за безопасност. Бързосъхнещи, меки и удобни. Ултра здрави!

Ето какво споделят Dashi:

"Ние сме Dashi®, португалска марка аксесоари за домашни любимци, марка със собствен стил

Ние сме малък екип с много сила и енергия. Посвещаваме всички усилия да произвеждаме най-пълноценните и най -качествените продукти на пазара. Каишки с неопренови облицовки, висока сигурност и бързо заключващи се куки, реверсивни колани и т.н ... Предлагаме качество над средното, сигурност, доказана от проведените тестове (знаете ли, че нашите куки могат да издържат на сила до 171 кг в най -големия размер и 58 кг сила в най -малкия размер?). Искаме като глобална марка да достигнем до всички, които се идентифицират с духа на Dashi®.

Името Даши беше името на куче от основателите на марката и нейното име е не само почит към нея, но и начин да покаже, че духът й е останал по определен начин в марката, която създадохме - весела, грижовна и в същото време непокорна и енергична/

Надяваме се да ни харесате и да ни следвате по пътя, който ще прекосим, ​​всички нови продукти, които възнамеряваме да разработим и които можете да намерите с марката Dashi® , безопасността и комфорта, които вашите животни заслужават.

От екипа на Даши, до вас.

 

newsletter-image