Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Препоръчано

Дизайнерски повод Dashi SNOOZE

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_14062
В наличност
XS (inf лв. / XS)
23.20 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
360º градусовата кука има изключителна предпазна ключалка, която се заключва по-бързо от всяка друга кука на пазара. Двата разлчини цвята от двете страни правят поводите още по-неповторими.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

  

 

Размер

Широчина

Дължина

XS

1 CM

1,20 M

S

1,5 CM

1,20 M

M

2 CM

1,20 M

L

2,5 CM

1,20 M

 

Поводите на Dashi са изработени от устойчив полиестер и с неопрен на дръжката за удобно и гладко докосване. 360º градусовата кука има изключителна предпазна ключалка, която се заключва по-бързо от всяка друга кука на пазара. Двата разлчини цвята от двете страни правят поводите още по-неповторими.

Продуктите на Dashi са с уникален дизайн, който подчертава характера на всеки домашен любимец и пораждат доброто настроение на техните стопани. Всички поводи, нашийници и нагръдници са с максимален комфорт, благодарение на меките материали и най-високите стандарти за безопасност. Бързосъхнещи, меки и удобни. Ултра здрави!

Ето какво споделят Dashi:

"Ние сме Dashi®, португалска марка аксесоари за домашни любимци, марка със собствен стил

Ние сме малък екип с много сила и енергия. Посвещаваме всички усилия да произвеждаме най-пълноценните и най -качествените продукти на пазара. Каишки с неопренови облицовки, висока сигурност и бързо заключващи се куки, реверсивни колани и т.н ... Предлагаме качество над средното, сигурност, доказана от проведените тестове (знаете ли, че нашите куки могат да издържат на сила до 171 кг в най -големия размер и 58 кг сила в най -малкия размер?). Искаме като глобална марка да достигнем до всички, които се идентифицират с духа на Dashi®.

Името Даши беше името на куче от основателите на марката и нейното име е не само почит към нея, но и начин да покаже, че духът й е останал по определен начин в марката, която създадохме - весела, грижовна и в същото време непокорна и енергична/

Надяваме се да ни харесате и да ни следвате по пътя, който ще прекосим, ​​всички нови продукти, които възнамеряваме да разработим и които можете да намерите с марката Dashi® , безопасността и комфорта, които вашите животни заслужават.

От екипа на Даши, до вас.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
newsletter-image