Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Gran Carno Sensitive Adult with Lamb - консервирана храна за израстнали чувствителни кучета с агнешко месо и картофи

Арт. № s_7933
0.800 кг. (11.86 лв. / . кг.)
9.49 лв.
0.400 кг. (14.48 лв. / . кг.)
5.79 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Gran Carno Sensitive Adult with Lamb е консервирана храна подходяща за чувствителни кучета на възраст над 12 месеца, с агнешко месо.
Още информация
5
Алкесандрина Хрискова
страхотни са
Всички мения
Информация за продукта

Серията храни Gran Carno са произведени в Германия от Animonda, за които качеството на живот и здравето на любимците са от основно значение. Всеки продукт е със специална селекция от прясно месо, а минералното съдържание и размера на храната са съобрзени с възрастта на кучето. Типичната структура на месото е напълно запазена (и това може да се види във всяка консерва), и не са добавени никакви изкуствени оцветители. Освен това, храната е изключително апетитна, и с приятен аромат. 

Под въздействието на различни фактори (като например градската среда), все повече кучета стават чувствителни към състава на храната си. За това в серията Gran Carno Sensitive е използван само един източник на протеин – пилешко, говеждо, агнешко или пуешко месо, в комбинация с лесносмилаеми картофи – без глутен. Също така в състава за включени добре сготвени свежи сърца или черен дроб, които правят храната апетитна дори за най-капризните кучета. 

 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (2)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Алкесандрина Хрискова
09.13.2023
Gran Carno Sensitive Adult with Lamb - консервирана храна
страхотни са
Татяна Генчева
04.09.2022
Любима храна
Агнешкото с картофи на Гран Карно е много любимо на моите кучета - винаги го хапват с настървение, то дори ухае апетитно и за моето обоняние ;)
autoship-image

Абонамент регулярна доставка