Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Натурална суха храна с прясно месо за здрави мускули и стави за кучета Carnilove FRESH Chicken & Rabbit muscles, bones and joints for Adult със 40% прясно пилешко и 20% заешко, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ

4,6 от 5 5 оценки
Арт. № s_15660
В наличност
12 кг. (13.33 лв. / кг.)
Безплатна доставка
159.90 лв.
1.5 кг. (15.93 лв. / . кг.)
23.90 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
  ФОРМУЛА С ПРЯСНО МЕСО. БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ И КАРТОФИ.  Carnilove Fresh Chicken & Rabbit е създадена с уважение към законите на природата и осигурява на вашия космат приятел б...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

 

ФОРМУЛА С ПРЯСНО МЕСО. БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ И КАРТОФИ. 

Carnilove Fresh Chicken & Rabbit е създадена с уважение към законите на природата и осигурява на вашия космат приятел балансирано хранене, богато на прясно месо, комбинирано с разнообразие от зеленчуци, горски плодове и билки. Връщането към естествена диета подобрява храносмилането на вашето куче и поддържа правилния растеж на мускулите и хрущялите. Екстрактите от миди осигуряват здрави кости и здрави стави.
Пилешкото месо е чудесен източник на незаменими аминокиселини и минерали. Високото му протеиново съдържание осигурява правилното развитие на всички тъкани и в комбинация с лесно усвоим протеин от заешко месо, прави тази рецепта уникална и много подходяща за всеки месояден. Заешкото месо също е с много ниско съдържание на мазнини.

Съдържаниепрясно пиле (40%), сушен заек (20%), сушена патица (10%), тиква, нахут, грах, пилешка мазнина (консервирана с токофероли, 5%), пилешки дроб (3%), масло от сьомга (2%) ), ябълки, моркови, ленено семе, хидролизирани черупки от ракообразни (източник на глюкозамин, 0,026%), екстракт от хрущял (източник на хондроитин, 0,016%), бирена мая (източник на манан-олигозахариди, 0,015%), корен от цикория ( източник на фруктоолигозахариди, 0,01%), юка шидигера (0,01%), водорасли (0,01%), псилиум (0,01%), мащерка (0,01%), розмарин (0,01%), риган (0,01%), червени боровинки ( 0,0008%), боровинки (0,0008%), морски зърнастец (0,0008%), корен от джинджифил (0,0008%), градински чай (0,0008%)

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ В 1 КГ
суров протеин 35,0 %, сурови мазнини 18,0 %, влага 10,0 %, сурова пепел 8,5 %, сурови влакнини 3,5 %, калций 1,4 %, фосфор 1,0 %, натрий 0,3 %, омега-3 0,6 %, омега-6 1,7 %, EPA ( 20:5 n-3) 0,08 %, DHA (22:6 n-3) 0,1 %

 

     Fresh

Позволете на вашето куче да се върне в дивите гори и да живее живота на истински ловец, както е живял неговият предшественик, вълк, чиято диета сe състои предимно от прясно месо, добито от плячка, и въглехидрати от гората и зелените поляни.

Carnilove Fresh Meat са уникални рецепти, които осигуряват на вашето куче балансирана диета, богата на прясно месо, заедно със зеленчуци, плодове и билки за по-естествен начин на хранене.

Връщането към естествения хранителен режим осигурява оптимално усвояване на хранителните вещества, подобрява храносмилането, спомага за осигуряване на оптимално физическо състояние, предпазва сърдечно-съдовата система, регенерира сухата кожа и спомага за поддържане на козината здрава и сияйна.

                                                         

 

Тиквата е естествен източник на висококачествени фибри, които подпомагат здравето на храносмилателния тракт и осигуряват ефективно усвояване на важни хранителни вещества.

                                                       

 

 

 

 

​Джинджифилът е природно чудо, което предпазва тялото от възпаления,ускорява метаболизма и укрепва имунната система

                                                       

 

 

 

 

Нахутът е отличен естествен източник на растителни протеини и минерали като натрий, желязо и магнезий, които са от съществено значение за правилното функциониране на метаболизма, и калций, който играе важна роля в минерализацията на костите.

 

 

 

 

                                                       


Градинският чай помага за намаляване на подуването и насърчава здравословното храносмилане. Освен това има противовъзпалителни и антибактериални ефекти, които помагат за поддържане на здрави зъби и венци.

 

 

                                                          


Морският зърнастец е природно чудо, богато на антиоксиданти, които помагат в борбата с нежеланите ефекти на свободните радикали и витамин С, универсален бустер за тялото, който помага за бързо възстановяване и заздравяване на рани.

 

 

                                             

Обратно към природата
Семейна компания с двадесет години опит в бизнеса с домашни любимци. Carnilove произвежда суха, мокра храна за домашни любимци и лакомства в четири модерни производствени предприятия в Чешката република, изнасят  продукти по света в 70 страни. Професионалистите, отговорни за постоянното качество на техните продукти, са отдадени животновъди. Производството е сертифицирано в съответствие със строги критерии за качество като ISO 9001 и HACCP.


  История на Carnilove
Carnilove – създаден с уважение към историческата приемственост на съжителството на човек и куче. Връзката между хората и кучетата  датира приблизително от 12 000 г. пр. н. е., в хода на който кучето адаптира състава на диетата си, за да прилича на тази на хората; обаче, с навлизането на селското стопанство, човешката диета се отдалечава все повече и повече от храна, подходяща за анатомичното и генетично предразположение на кучето.
 Приоритета на Carnilove е здравето и физическото състояние на кучето. Широкият спектър от внимателно подбрано месо, което би било традиционно добито в дивата природа, като лос, патица, фазан, агнешко, диво прасе и сьомга, съответства на състава на естествено преследвана плячка и осигурява необходимия прием на важни аминокиселини .Горските плодове, зеленчуците и билките осигуряват необходимите естествени витамини, антиоксиданти и други основни хранителни вещества. Съставките и съотношението им във формулите отговарят на диетата на кучетата преди появата на селското стопанство, но продуктите се произвеждат по най-новите методи и технологии.

                                           

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка