Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Ултра премиум суха храна Carnilove TRUE FRESH Turkey for Adult със 60% истинско, прясно пуешко месо, червена леща и водна леща, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ, подходяща за всички породи

5,0 от 5 2 оценки
Арт. № s_15675
11.4 кг. (16.66 лв. / . кг.)
Безплатна доставка
189.90 лв.
4 кг. (21.48 лв. / кг.)
Безплатна доставка
85.90 лв.
1.4 кг. (24.21 лв. / . кг.)
33.90 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
В стремежа си да достигнат възможно най-близо до естествената среда на кучетата, Carnilove успяха да достигнат до ВЪРХА на качеството за храните за кучета. Carnilove TRUE FRESH е ПЪРВАТА ПО РОДА СИ ХР...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

В стремежа си да достигнат възможно най-близо до естествената среда на кучетата, Carnilove успяха да достигнат до ВЪРХА на качеството за храните за кучета. Carnilove TRUE FRESH е ПЪРВАТА ПО РОДА СИ ХРАНА, която е изцяло приготвена от внимателно подбрано, ИСТИНСКО ПРЯСНО МЕСО и био плодове, зеленчуци и супер храни. Първата храна БЕЗ ДОБАВЕНО МЕСНО БРАШНО!

Кучетата отдавна са подтиквани от инстинктите си да предпочитат прясно уловена храна, което означава, че най-много се наслаждават на меню, което отговаря на тази присъща способност. Новата линия кучешка храна Carnilove True Fresh отговаря в най-голяма степен на това търсене. Уникалната производствена технология позволява 60% от съставките на храната да бъдат изцяло от прясно месо, като по този начин превръща всяко хранене в уникално, ароматно изживяване.

Нежно обработените съставки поддържат оригиналните хранителни свойства на месото и осигуряват до 70% по-добър вкус, отколкото могат да “твърдят” повечето производители на суха храна за домашни любимци!

Според проучване сухата храна на Carnilove TRUE FRESH е първата в света, която достига до 95% ядливост сред животните! (почти няма домашен любимец, който да не хареса вкуса на Carnilove). Това, естествено,  се дължи на вложеното ИСТИНСКО ПРЯСНО МЕСО!

Напълно спокойно и с чиста съвест, бихме могли да кажем, че CARNILOVE TRUE FRESH Е НАЙ-ВИСОКИЯ КЛАС суха храна предлаган някога!

 


 

  • Съставките винаги се доставят пресни, с перфектно качество и кратко транспортно разстояние.

  • Carnilove  работят  с доказани местни ферми, кланици и рибни стопанства в Чешката Република, Австрия, Германия и Северна Европа.

  • Пуешкото и говеждото идват от ферми в Чехия, Австрия и Германия. Морската риба (сьомга и пъстърва) идват от Норвегия и Шотландия.

 

 

Ето и най-честите съставки вложени в храната и с какво подпомагат здравето на четириногия ви приятел:

 

 

Прясна риба/пуешко месо/говеждо месо

лесно смилаеми протеини
подпомагат костите мускулите и телесните тъкани

 

 

 

 

 

 

 

Грах/нахут/червена леща

богати на фибри, които подпомагат храносмилателния тракт

постепенно освобождаване на енергия

 

 

 

 

 

 

Сушени ябълки

естествен антиоксидант

подпомагат имунитета

 

 

 

 

 

 

 

Тиква

богата на фибри, за лесно храносмилане

предпазва черния дроб