Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Пълноценна, суха храна за кучета Carnilove Reindeer Adult със 28% еленско и 22% глиганско, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ

Арт. № s_15665
В наличност
12 кг. (11.24 лв. / кг.)
Безплатна доставка
159.90 лв. 134.90 лв.
1.5 кг. (15.93 лв. / . кг.)
23.90 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
BLACK WEEKEND
1 бр.
Добави
БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ. ЗА КУЧЕТА НАД 1 ГОДИНА ОТ ВСИЧКИ ПОРОДИ. Еленското месо има уникални свойства. Той е един от най-добрите източници на смилаеми протеини и има благоприятен състав на ам...
Още информация
5
Катерина Николаева Казакова
Най-любимата храна на моето кученце.Поръчвам с еленско,изключително полезна и подходяща за ловни породи,каквато е то....
Всички мения
Информация за продукта

БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ. ЗА КУЧЕТА НАД 1 ГОДИНА ОТ ВСИЧКИ ПОРОДИ.

Еленското месо има уникални свойства. Той е един от най-добрите източници на смилаеми протеини и има благоприятен състав на аминокиселини. Тъй като еленът се храни с горски плодове, месото е изключително богато на естествени антиоксиданти и съдържа малко мазнини, но мазнините, които съдържа, са ненаситени и много полезни. Съдържанието на омега-3 ненаситени мастни киселини в месото е подобно на това на рибата. 

Съдържание: еленско (28%), глиганско (22%), жълт грах (20%), пилешка мазнина (консервирана с токофероли, 9%), патешко брашно (6%), пилешки дроб (3%), ябълки (3%), нишесте от тапиока (3%), масло от сьомга (2%), моркови (1%), ленено семе (1%), нахут (1%), хидролизирани черупки от ракообразни (източник на глюкозамин, 0,026%), екстракт от хрущял (източник на хондроитин, 0,016%), бирена мая (източник на манан-олигозахариди, 0,015%), корен от цикория (източник на фрукто-олигозахариди, 0,01%), юка шидигера (0,01) %), водорасли (0,01%), псилиум (0,01%), мащерка (0,01%), розмарин (0,01%), риган - не (0,01%), червени боровинки (0,0008) %), боровинки (0,0008%), малини (0,0008%).

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ В 1 КГ
суров протеин 38,0 % съдържание на мазнини 18,0 % влага 10,0 % сурова пепел 8,2 % сурови влакнини 2,5 % калций 1,8 % фосфор 1,5 %, натрий 0,25 %.

 

                                       

 

Обратно към природата
Семейна компания с двадесет години опит в бизнеса с домашни любимци. Carnilove произвежда суха, мокра храна за домашни любимци и лакомства в четири модерни производствени предприятия в Чешката република, изнасят  продукти по света в 70 страни. Професионалистите, отговорни за постоянното качество на техните продукти, са отдадени животновъди. Производството е сертифицирано в съответствие със строги критерии за качество като ISO 9001 и HACCP.

 

 История на Carnilove
Carnilove – създаден с уважение към историческата приемственост на съжителството на човек и куче. Връзката между хората и кучетата  датира приблизително от 12 000 г. пр. н. е., в хода на който кучето адаптира състава на диетата си, за да прилича на тази на хората; обаче, с навлизането на селското стопанство, човешката диета се отдалечава все повече и повече от храна, подходяща за анатомичното и генетично предразположение на кучето.
 Приоритета на Carnilove е здравето и физическото състояние на кучето. Широкият спектър от внимателно подбрано месо, което би било традиционно добито в дивата природа, като лос, патица, фазан, агнешко, диво прасе и сьомга, съответства на състава на естествено преследвана плячка и осигурява необходимия прием на важни аминокиселини .Горските плодове, зеленчуците и билките осигуряват необходимите естествени витамини, антиоксиданти и други основни хранителни вещества. Съставките и съотношението им във формулите отговарят на диетата на кучетата преди появата на селското стопанство, но продуктите се произвеждат по най-новите методи и технологии.

 

 

 

Мнения на клиенти (2)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Катерина Николаева Казакова
10.25.2023
Carnilove
Най-любимата храна на моето кученце.Поръчвам с еленско,изключително полезна и подходяща за ловни породи,каквато е то.
Мария
11.01.2022
Carnilove Reindeer Adult
За първи път взимам храна от тази марка, но определено се хареса на кучето ми - по припцип е придирчив, но в случая всичко се изяждаше с огромен апетит. Вече поръчах и със сьомга!
autoship-image

Абонамент регулярна доставка