Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Ултра премиум суха храна Carnilove TRUE FRESH Fish for Adult със 60% истинска, прясна риба, нахут и ябълка, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ, подходяща за всички породи

Арт. № s_15674
В наличност
11.4 кг. (16.66 лв. / . кг.)
Безплатна доставка
189.90 лв.
4 кг. (21.48 лв. / кг.)
Безплатна доставка
85.90 лв.
1.4 кг. (24.21 лв. / . кг.)
33.90 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
В стремежа си да достигнат възможно най-близо до естествената среда на кучетата, Carnilove успяха да достигнат до ВЪРХА на качеството за храните за кучета. Carnilove TRUE FRESH е ПЪРВАТА ПО РОДА СИ ХР...
Още информация
5
Вяра
Храната наистина мирише на истинска риба , кучето ми много я хареса .
Всички мения
Информация за продукта

В стремежа си да достигнат възможно най-близо до естествената среда на кучетата, Carnilove успяха да достигнат до ВЪРХА на качеството за храните за кучета. Carnilove TRUE FRESH е ПЪРВАТА ПО РОДА СИ ХРАНА, която е изцяло приготвена от внимателно подбрано, ИСТИНСКО ПРЯСНО МЕСО и био плодове, зеленчуци и супер храни. Първата храна БЕЗ ДОБАВЕНО МЕСНО БРАШНО!

Кучетата отдавна са подтиквани от инстинктите си да предпочитат прясно уловена храна, което означава, че най-много се наслаждават на меню, което отговаря на тази присъща способност. Новата линия кучешка храна Carnilove True Fresh отговаря в най-голяма степен на това търсене. Уникалната производствена технология позволява 60% от съставките на храната да бъдат изцяло от прясно месо, като по този начин превръща всяко хранене в уникално, ароматно изживяване.

Нежно обработените съставки поддържат оригиналните хранителни свойства на месото и осигуряват до 70% по-добър вкус, отколкото могат да “твърдят” повечето производители на суха храна за домашни любимци!

Според проучване сухата храна на Carnilove TRUE FRESH е първата в света, която достига до 95% ядливост сред животните! (почти няма домашен любимец, който да не хареса вкуса на Carnilove). Това, естествено,  се дължи на вложеното ИСТИНСКО ПРЯСНО МЕСО!

Напълно спокойно и с чиста съвест, бихме могли да кажем, че CARNILOVE TRUE FRESH Е НАЙ-ВИСОКИЯ КЛАС суха храна предлаган някога!

 


 

  • Съставките винаги се доставят пресни, с перфектно качество и кратко транспортно разстояние.

  • Carnilove  работят  с доказани местни ферми, кланици и рибни стопанства в Чешката Република, Австрия, Германия и Северна Европа.

  • Пуешкото и говеждото идват от ферми в Чехия, Австрия и Германия. Морската риба (сьомга и пъстърва) идват от Норвегия и Шотландия.

 

 

 

 

 

 ФОРМУЛА БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ И КАРТОФИ. Приготвена само от прясно месо. 

ОБОГАТЕНА С корен от джинджифил, червена боровинка и цикория

Формулата съдържа високо съдържание на риба от Северно море. Добавеният нахут е естествен източник на растителни протеини и минерали, необходими за здравословния метаболизъм. Ябълките са отличен източник на фибри, които са от съществено значение за цялостното здраве на храносмилателния тракт. Джинджифилът и червените боровинки осигуряват важни антиоксиданти и помагат за изграждането на силен естествен имунитет, докато коренът от цикория изпълнява пребиотична функция благодарение на съдържанието на инулин.

  • Отлично храносмилане и здравословен метаболизъм
  • Рецепта, богата на фибри – поддържа оптимално физическо състояние
  • Естествени антиоксиданти и пребиотици за поддържане на силна имунна система

Съдържаниепрясна риба (60%), грах, пилешка мазнина (консервирана с токофероли), нахут (4%), сушени ябълки (4%), червена леща, тиква, масло от сьомга (3%), натурални аромати, моркови, сушени черупки от яйца , Lemna протеин(водна леща) (0,5%), спирулина (0,3%), сушен морски зърнастец (0,2%), сушен корен от джинджифил (0,1%), сушени боровинки (0,1%), сушен розмарин (0,1%), сушени червени боровинки (0,1%) , сушена мащерка (0,1%), глюкозамин (0,026%), зеленоуста мида (0,025%), хондроитин сулфат (0,016%), бирена мая (източник на манан-олигозахариди, 0,015%), корен от цикория (източник на фруктоолигозахариди, 0.01%), Мохаве юка (0.01%)

Ползи на водната леща:

С химичен състав, богат на немалко витамини, танини, флавоноиди, протеини, въглехидрати и минерали като желязо, магнезий, калций, мед, цинк и йод, водната леща се използва като хомеопатично лекарство.

Още от дълбока древност в целия свят водната леща е била едно от най-предпочитаните и полезни растения за лечение на множество заболявания и състояния. Някои от нейните най-разпространени свойства включват:

  • антиоксидантно
  • обезболяващо
  • противовъзпалително
  • противогъбично
  •  противотуморно
  •  диуретично
  • седативно и антипиретично (понижаване на температурата).

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ В 1 КГ
суров протеин 25,0%, съдържание на мазнини 15,0%, влага 10,0%, сурова пепел 7,0%, сурови влакнини 4,0%, калций 1,3%, фосфор 0,9%, натрий 0,5%, омега-3 0,6%, омега-6 1,6%, EPA ( 20:5 n-3) 0,15%, DHA (22:6 n-3) 0,2%

 

 

 CARNILOVE TRUE FRESH

храна приготвена само от прясно месо

Кучетата отдавна са подтиквани от инстинктите си да предпочитат прясно уловена храна, което означава, че най-много се наслаждават на меню, което отговаря на тази присъща способност. Новата линия кучешка храна Carnilove True Fresh отговаря в най-голяма степен на това търсене. Уникалната производствена технология позволява 60% от съставките на храната да бъдат „пълни“ с прясно месо, като по този начин превръща всяко време за хранене в уникално, ароматно изживяване.

Нежно обработените съставки поддържат оригиналните хранителни свойства на месото и осигуряват до 70% по-добър вкус, отколкото могат да твърдят доставчиците на нормална кучешка храна.

  • Съставките винаги се доставят пресни, с перфектно качество и кратко транспортно разстояние.
  • Carnilove  работят  с доказани местни ферми, кланици и рибни стопанства в Чешката Република, Австрия, Германия и Северна Европа.
  • Пуешкото и Говеждото идват от ферми в Чехия, Австрия и Германия. Морските Риби (сьомга и пъстърва) идват от Норвегия и Шотландия.

изключителен вкус

само свежо месо

1 кг гранули = 600 гр прясно месо

95 %
по-лесно смилаема

Съставки от местни и доказани доставчици

За кучета над 1 година от всички породи

 

 

                     

 

 

                                        

Обратно към природата
Семейна компания с двадесет години опит в бизнеса с домашни любимци. Carnilove произвежда суха, мокра храна за домашни любимци и лакомства в четири модерни производствени предприятия в Чешката република, изнасят  продукти по света в 70 страни. Професионалистите, отговорни за постоянното качество на техните продукти, са отдадени животновъди. Производството е сертифицирано в съответствие със строги критерии за качество като ISO 9001 и HACCP.


  История на Carnilove
Carnilove – създаден с уважение към историческата приемственост на съжителството на човек и куче. Връзката между хората и кучетата  датира приблизително от 12 000 г. пр. н. е., в хода на който кучето адаптира състава на диетата си, за да прилича на тази на хората; обаче, с навлизането на селското стопанство, човешката диета се отдалечава все повече и повече от храна, подходяща за анатомичното и генетично предразположение на кучето.
 Приоритета на Carnilove е здравето и физическото състояние на кучето. Широкият спектър от внимателно подбрано месо, което би било традиционно добито в дивата природа, като лос, патица, фазан, агнешко, диво прасе и сьомга, съответства на състава на естествено преследвана плячка и осигурява необходимия прием на важни аминокиселини .Горските плодове, зеленчуците и билките осигуряват необходимите естествени витамини, антиоксиданти и други основни хранителни вещества. Съставките и съотношението им във формулите отговарят на диетата на кучетата преди появата на селското стопанство, но продуктите се произвеждат по най-новите методи и технологии.

 

За първи път вашето куче ще опита TRUE FRESH?

Приветстваме Ви с добре дошли в VIP клуба  клуба на Carnilove!  С първата опаковка TRUE FRESH Вие променяте начина на живот на вашето куче.  Като всяко живо същество и кучето има нужда от плавна промяна. Смесвайте постепенно старата храна с TRUE FRESH в продължение на 3-7 дни,  докато напълно преминете към TRUE FRESH. В първите седмици е възможно да забележите промяна в метаболизма, но това е напълно нормално, защото и кучетата, както и хората реагират при промяна на диетата. Възможно е в началото отпадъчният продукт да бъде малко по-мек , но не бива да се притеснявате- субстанцията постепенно ще се нормализира и ще намали размера си. Това и доказва качеството на TRUE FRESH.  При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас за съвети и насоки.

 

 

Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Вяра
10.13.2022
Доволни!
Храната наистина мирише на истинска риба , кучето ми много я хареса .
autoship-image

Абонамент регулярна доставка