Изберете вашата държава и език
 

Суха храна за кучета в зряла възраст от малки породи Purina PRO PLAN Dog Small & Mini Adult с вкус на пилешко месо

Арт. № s_153
3.54 от 5 13 оценки
Оцени този продукт
Суха храна подходяща за кучета в зряла възраст от дребни и мини породи с вкус на пилешко месо.
3 кг. 9.92 лв. / кг.
29.75 лв. 35.70 лв.
7 кг. 10.94 лв. / кг.
76.60 лв.
0.700 кг. 13.57 лв. / . кг.
9.50 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

За здравето и дълият живот на Вашето куче правилното хранене е от изключителна важност. Храната PURINA® PRO PLAN® с OPTIHEALTH е специално разработена от ветеринари и специалисти по хранене и съдържа висококачествени съставки, които спомагат за отличното здраве и дълголетие на Вашия любимец.  OPTIHEALTH е комбинация от специално селектирани хранителни вещества в точните пропорции и помага за денталната грижа като и поддържа здраво сърцето. С естествен източник на фибри, който помага за нормална чревната флора и здрави стави. Подходяща за кучета с различни размери и физика, храната подпомага за посрещането на техните специфични нужди и поддържането им във върхова форма. Съдържа висококачествени парченца пилешко месо.

Съдържание: Дехидратиран птичи протеин, Пшеница, Царевица, Пилешко (14%), Животинска мазнина, Соев шрот, Ориз(4%), Глутен, Изсушено цвекло, Минерали, Изсушен корен от цикория ( 1%, естествен източник на фибри), Рибно масло,Хидролизат, Мая.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
newsletter-image