Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Purina Pro Plan Small & Mini Adult OPTIDIGEST

Арт. № s_8213
3 кг. (15.30 лв. / кг.)
45.90 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Суха храна за кучета в зряла възраст от дрeбни и мини породи специално подбрана за чувствително храносмилане.
Още информация
5
Лора
Това е любимата храна на моето куче.
Всички мения
Информация за продукта
PURINA® PRO PLAN®  Sensitive Digestion с агне съдържа OPTIDIGEST®, балансирани хранителни съставки, в точните пропорции за кучета в зряла възраст от средни породи с чувствително храносмилане. 
 
Ако твоето куче има чувствително храносмилане, опитайте тази вкусна храна за кучета, която ще се погрижи за неговото здраве. Пребиотика в OPTIDIGEST® доказано подобрява баланса на чревната микрофлора, една от най-често срещаните причини за чувствителното храносмилане при кучетата. Също така подобрява фекалната консистенция и специално формулирана за размера и възрастта на кучето. 
 
OPTIDIGEST® подобрява чревната микрофлора благодарение на натуралния източник на пребиотик (научно доказано повишава бифидобактериите за по-добър баланс). Тази суха храна е внимателно приготвена и съдържа висококачествени парченца агнешко, на които кучето ще се наслаждава. Рецептата съдържа всички хранителни съставки, от които твоето куче се нуждае за всекидневно здраве, като му помага от ден на ден да се радва на активен и балансиран начин на живот. 
 
 
Състав: Агнешко (19%), царевица, дехидратиран птичи протеин, царевичен грис, ориз (8%), животинска мазнина, каша от цвекло на прах, соево брашно, хидролизат, царевично глутеново брашно, яйчен прах, минерали, рибено масло.
Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Лора
05.02.2023
Purina Pro Plan Small & Mini Adult OPTIDIGEST
Това е любимата храна на моето куче.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка