Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Суха храна Brekkies Mix Fish със сьомга,ориз и зеленчуци - за кучета средни и големи породи над 1 година

Арт. № s_10709
20 кг. (4.92 лв. / кг.)
Безплатна доставка
98.40 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Използва се само прясно месо с отлични вкусови качества
Още информация
5
Вилимира Петрова
Много качествена храна на нормална цена.
Всички мения
Информация за продукта

Brekkies Dog Mix Fish е здравословна храна за ежедневно хранене, доставяща всички необходими хранителни вещества на вашето куче. Храната може да се приема от всички породи и размери кучета, независимо от възрастта. Съдържанието на риба и птиче месо са основният източник на протеини. Те подпомагат правилното развитие на мускулите и играят основна роля за активността на кучето. Присъствието на ориз, зеленчуци и зърнени култури нормализират функцията на храносмилателната система. Зърнените продукти, витамините и минералите са важни за развитието на костите и зъбите. Гранулите са с различна форма и аромати, което стимулира сетивата и доставя изключително удоволствие при хранене. Това помага да се избегне отегчаването от храната при продължителен прием.

Brekkies Dog Mix Fish е правилно съотношение на полезни съставки. Количеството въглехидрати е сведено до минимум и е в здравословни ползи за организма на животното. Хранителните вещества нужни за здравето и дългият живот на домашният любимец са основно протеини, витамини и минерали. Brekkies Dog Mix Fish е съставена от вкусна бяла риба, пилешко месо и ориз, фибри, зърнени храни и полезни вещества за добър имунитет. Месото е източник на белтъчини и мазнини. Зърнените култури са източник на мастни киселини и омега-6 (линолова киселина)- хранително вещество, което помага за поддържане на здравето на кожата и косъма. Витамините, които се съдържат в храната (А, D, Е, селен, желязо и манган) и минералите (калций и фосфор), съдействат за укрепване на естествените защитни сили на организма, както и за доброто развитие на костите и зъбите.

 

Благодарение на богатият състав и балансираните съставки от месо, зеленчуци, зърнени храни, Brekkies Dog Mix Fish дава на вашето куче добър растеж и пълноценно израстване през годините. Разработена от първокласни ингридиенти, храната е с високо съдържание на месо (пилешко и бяла риба). Продуктите не съдържат консерванти, а само протеини, мазнини и малки количества въглехидрати.

 

Предимства

Храната Brekkies Dog Mix Fish е изключително вкусна и питателна, и се харесва от всички породи кучета. Крехката риба и пилешкото, като основни съставки и източници на белтъчини и мазнини, се грижат да поддържат мускулната маса. Ориза е здравословния източник на въглехидрати, който подпомага процеса на храносмилане.

 

С какво се отличаваме?

Използва се само прясно месо с отлични вкусови качества

Нашите продукти са с високо съдържание на протеини и мазнини

Съдържанието на зеленчуци, фибри, минерали и микроелементи

Наличието на въглехидрати е в минимални количества

Защо храната е толкова полезна за вашето куче?

Кучетата по природа обичат и имат нужда основно от месо. За да расте здраво кучето, в диетата му трябва да присъстват основно протеини. Протеините са най – добрият източник на енергия. Диетата включваща месни продукти, и по – малки количества зърнени храни, плодове и зеленчуци, гарантира здравето и жизнеността на вашият любимец. Съдържанието на зеленчуци е балансирано и в отлично съотношение.

Състав

Зърнени култури (4% ориз, 4% пшеница и 4% царевица), месо и животински субпродукти, субпродукти от растителен произход, масла и мазнини, риба и странични продукти от риба (2% от сьомга), минерални вещества, екстракти от растителни протеини, бобови растения (сушен грах 1%)

Гарантираме Ви в проценти съдържанието на полезни вещества:

Суров протеин 24%, мазнини 12%, сурови влакна 3%, 8.0%, 1.8 % калций, фосфор 1.0%, влага 10%. Добавки: витамин А 24000 IU/ кг, витамин D3 1600 IU/ кг, витамин Е 75 мг/ кг, сулфат монохидрат железен 235 мг, йодид на 1.7 мг,, меден сулфат пентахидрат 30 мг, калиев сулфат, монохидрат манганов 111 мг, монохидрат цинков, сулфат 360 мг, 0.2 мг натриев селенит. ЕС разрешен антиоксидант.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Вилимира Петрова
11.10.2022
Суха храна Brekkies Mix Fish със сьомга,ориз и зеленчуци - за кучета средни и големи породи над 1 година
Много качествена храна на нормална цена.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка