Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Суха храна Brekkies Mix Lamb с агнешко месо и ориз - за кучета средни и големи породи над 1 година

3,9 от 5 11 оценки
Арт. № s_10711
20 кг. (4.92 лв. / кг.)
Безплатна доставка
98.40 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Благодарение на богатият състав и балансираните съставки от месо, зеленчуци, зърнени храни, Brekkies Dog Mix Lamb дава на вашето куче добър растеж и пълноценно израстване през годините.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Brekkies Dog Mix Lamb е балансирана и здравословна храна, подходяща за ежедневно хранене на вашето куче. Храната е подходяща за здрави възрастни кучета от всякакъв размер и порода. Съдържанието на агнешко и пилешко месо е основен източник на протеини. Протеините способстват за правилното развитие на вашият любимец, и играят основна роля при формиране на здрави мускули. В храната присъства също така ориз, зеленчуци, зърнени продукти, необходими за нормалното функциониране на храносмилателната система. Зърнените продукти, витамините и минералите са важни за развитието на костите и зъбите. Сместа от гранули е съвкупност от аромати и различни форми, които стимулират сетивата и доставят наслада от храненето.
Рецептата е създадена да допринесе с качествени съставки и с минимално вложени въглехидрати и зърнени култури. Хранителните вещества нужни за здравето и пълноценният живот на вашето куче са основно протеини, витамини и минерали. Brekkies Dog Mix Lamb е подходяща за здрави възрастни кучета от всякакви размери и породи. Целта на храната е да задоволи всички необходими на организма вещества и кучетата да станат активни и здрави възрастни. Агнешкото и пилешкото месо са източника на белтъчини и мазнини, нужни за здрави мускули. Ориза и зеленчуците съдържат въглехидрати и фибри, подпомагащи процеса на храносмилане. Зърнените култури са източник на мастни киселини и омега-6 (линолова киселина)- хранително вещество, което помага за поддържане на здравето на кожата и косъма. Витамините, които се съдържат в храната (А, D, Е, селен, желязо и манган) и минералите (калций и фосфор) съдействат за укрепване на естествените защитни сили на организма, както и за насърчаване на доброто развитие на костите и зъбите.

Предимства

Храната Brekkies Dog Mix Lamb е изключително вкусна и питателна, и се харесва от всички породи кучета. Агнешкото и пилешкото, като основни съставки и източници на белтъчини и мазнини, се грижат да поддържат мускулната маса и да контролират изкуственото наддаване на тегло. Ориза е здравословният източник на въглехидрати, който подпомага процеса на храносмилане.

Благодарение на богатият състав и балансираните съставки от месо, зеленчуци, зърнени храни, Brekkies Dog Mix Lamb дава на вашето куче добър растеж и пълноценно израстване през годините. Разработена от първокласни ингридиенти, храната е с високо съдържание на месо (пилешко и агнешко). Продуктите не съдържат консерванти, а само протеини, мазнини и малки количества въглехидрати.

С какво се отличаваме?

Нашите продукти са с високо съдържание на протеини и мазнини

Наличието на въглехидрати е в минимални количества

Богато е наличието на зеленчуци

Използва се само прясно месо с отлични вкусови качества

Защо храната Brekkies Dog Mix Lamb е толкова полезна за вашето куче?

Кучетата по природа са месоядни. Физиологията им е устроена така,че те консумират основно месо. За да расте здраво кучето, в диетата му трябва да присъстват основно протеини. Протеините са най – добрият източник на енергия. Диетата включваща основно месни продукти, и по- малки количества зърнени храни, плодове и зеленчуци, гарантира здравето и жизнеността на вашият любимец. Съдържанието на зеленчуци е балансирано и в отлично съотношение.
Състав

Зърнени култури (4% пшеница, царевица 4%, 4% ориз), месо и животински продукти (2% агнешко, 5% пилешки), субпродукти от растителен произход, масла и мазнини, минерални вещества.

Гарантираме Ви в проценти съдържанието на полезни вещества:

Суров протеин 23%, мазнини брутен 12%, сурови влакнини 3.4%, 8.0%, 1.8 % калций, фосфор 1,1%, влага 10%. Добавки: витамин А 24000 IU / кг, витамин D3 1600 IU / кг, витамин Е 75 мг / кг, сулфат монохидрат железен 235 мг, йодид на 1.7 мг, меден сулфат пентахидрат 30 мг калиев, сулфат монохидрат манганов 111 мг, монохидрат цинков сулфат 360 мг, 0.2 мг натриев селенит. ЕС разрешен антиоксидант.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка