Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Суха храна за кучета Royal Canin MAXI Joint and Coat Care - за по-здрави кости и стави

Арт. № 225810
10 кг. (14.50 лв. / кг.)
Безплатна доставка
144.99 лв.
113.20 лв.
1 бр.
Добави
Подобрява подвижността: специална рецепта, която оптимизира здравето на ставите и противодейства на сковаността
Още информация
5
Симона Маркова
Страхотна храна, храносмила се добре, козината изглежда супер, цената е добра.
Всички мения
Информация за продукта

Поради темперамента и голямата си телесна маса кучетата от едри породи с тегло 26 – 44 кг са подложени на изключително силно натоварване на ставите. От него могат да произлязат оплаквания като скованост и намалена двигателна способност. Royal Canin Maxi Joint Care разполага с ексклузивна рецептура, противодействаща на тези проблеми, която носи със себе си подобрена подвижност и снабдява Вашето израснало куче на възраст над 15 месеца с балансиран комплекс от хранителни вещества.

Съставът включва хидролизат от хрущял с хондроитин и глюкозамини, които могат да подпомогнат доброто здраве на ставите. Хидролизираният колаген допринася за запазването на хрущялите по време на процеса на остаряване. При това EPA и DHA способстват за подвижността и така и за доброто общо състояние на животното. Същевременно напаснатото съдържание на калории и L-карнитин съдейства за това, Вашето куче да поддържа идеалното си телесно тегло и така натоварването на ставите да не се усилва допълнително от наднорменото тегло.

Успоредно със съставките, специално съобразени с потребностите на кучетата от едри породи с чувствителни стави, Royal Canin Maxi Joint Care съдържа и подходящ микс от витамини и минерални вещества. Многократно ненаситените местни киселини, лутеинът, тауринът и незаменимите аминокиселини придават завършек на рецептурата и превръщат храната в премиум пълноценно меню за Вашия взискателен четириног приятел. Вкусните крокети са опаковани в практични, наново затварящи се посредством системата "Zip" паучове. Висококачествена храна, която в рамките на проведено допитване получава удовлетвореността на 97% от потребителите.

Кратък преглед на качествата на Royal Canin Maxi Joint Care:

  • самостоятелна храна за израснали кучета на възраст над 15 месеца
  • съобразена с потребностите на едрите породи кучета с тегло 22 – 40 кг, които страдат от чувствителни, натоварени стави
  • подобрява подвижността: ексклузивна рецептура, оптимизира здравето на ставите и противодейства на сковаността
  • с хидролизиран колаген: укрепва ставите в процеса на остаряване
  • с хондроитин и глюкозамини: подпомага сухожилията, връзките, хрущялите и ставите
  • напаснато калорийно съдържание: помага за поддържане на оптимално телесно тегло и респективно и за облекчаване на ставите
  • с L-карнитин: стимулира обмяната на веществата
  • премиум микс от витални съставки: с много витамини, минерални вещества, ненаситени мастни киселини, лутеин, таурин и незаменими аминокиселини
  • система за повторно затваряне "Zip": практичен, затварящ се наново пауч
  • голяма удовлетвореност: проучване, доказващо високата степен на удовлетвореност на потребителите от 97%
Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (3)
4,7
5 звезди
67%
4 звезди
33%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Симона Маркова
12.24.2022
Супер!
Страхотна храна, храносмила се добре, козината изглежда супер, цената е добра.
Анонимен
03.22.2021
Много добър
Доволни сме.Имаме ротвайлер и е тежичък.Преди 2 месеца започна да накуцва и да пази заден десен крак.Реших да пробвам тези гранули.И кучето ги хареса и ние сме доволни,че пак реши да подскача и тича на игра.
Соня Кирова
04.19.2018
Артит
Определено в допълнение към добавките, храната подобрява подвижността. Ефекта се вижда, предвид първоначалното хранене с обикновена.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка