Изберете вашата държава и език
 

Супер премиум храна Puffins Adult Lamb&Rice - за пораснали кучета от всички породи, със 76% прясно месо годно за човешка консумация

Арт. № s_11288
В наличност
3.06 от 5 31 оценки
Оцени този продукт
Червеното агнешко месо е много подходящо за кучета с чувствително храносмилане.
:
14 кг. 8.56 лв. / кг.
119.90 лв. 143.80 лв.
12 кг. 9.99 лв. / кг.
119.90 лв.
2 кг. 11.95 лв. / кг.
23.90 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание
Идеално меню за възрастни кучета с чувствително храносмилане.
 
Червеното агнешко месо е много подходящо за кучета с чувствително храносмилане. Като източник на маноолигозахариди и комплекс от витамин В, гарантира оптимална регенерация и развитие на мускулна тъкан. Страхотен избор и за кучета с различни алергии.

Puffins се приготвят от пресни и натурални съставки. Всяка съставка се обработва индивидуално, което гарантира запазване на хранителните вещества, естествените вкусове и аромати. В резултат на тази процедура, Puffins  е толкова специална и висококачествена храна за кучета.

При стандартното производство на гранули, всички съставки се смесват непрозрачно и се преработват в компактна форма -  гранули. Очевидно е обаче, че за различните ЕСТЕСТВЕНИ съставки е необходим различен начин и време за приготвяне. При Puffins всички отделни съставки като месо, зеленчуци и билки, се приготвят по отделно и по различен начин.

Нова ера в гранулите за домашни любимци.

Невероятното при храните на Puffins е най-новата технология, която използват за създаването на така любимите гранули. Външната част на гранулите е хрупкава благодарение на лененото семе и оризът. След като любимия ви четириног приятел схруска обвивката. Вътре ще открие пълнеж от ИСТИНСКО ПРЯСНО месо, на което няма да устоят дори и най-изтънчените вкусове.

 

Puffins се приготвят както се приготвят и човешките ястия!

  • Зърнената част, особено оризът и лененото семе се обработват по класически начин чрез процеса на екструдиране, който води до хрупкава и вкусна структура.

 

  • Прясното месо се приготвя отделно, в собствен сос, като по този начин осигурява висока хранителна стойност, чудесен вкус и неустоим аромат.

 

  • По особено внимателен начин се приготвят най-чувствителните компоненти като зеленчуци, плодове и билки. След това тези съставки се прибавят към останалата, вече сготвена, част от храната.

 

  • И последно, но не и на последното място, се добавят екстрактите от билки. Те се нанасят на повърхността на вече оформените гранули.

 

Естествените съставки, които правят Puffins толкова необикновена и в същото време изключително пълноценна са:

  • Прясно месо – в Puffins се използва само и единствено истинско и прясно месо. Най-често се използва бяло месо от домашни птици и задължително се добавя и прясно агнешко месо. В комбинация тези 2 меса осигуряват истински, чист и лесно усвоим протеин за един здравословен живот
  • Плодове и зеленчуци – моркови, цвекло, ябълки – страхотен източник на естествени фруктикоолизахариди, които действат благотворно на имунната система, костното здраве и баланса на важни бактерии в стомашно-чревната система
  • Билкови екстракти, които играят важна, понякога дори съществена роля в много аспекти, а именно като антиоксиданти, забавящи процеса на стареене и укрепващи имунитета.
  • Най-интересния екстракт, който много рядко може да срещнете в храната за домашните си любимци, е ресвератол. Това е екстракт, който се извлича от червеното грозде. Ресвератолът спомага за поддържането на сърдечно-съдовата функция. Има полезни ефекти върху здравето като:

- има антивирусно действие

- доказано действие против стареене

- има противовъзпалително действие

- твърди се и че удължава живота

Ленено семе - богат източник на алфа-линоленова киселина, омега-3 мастни киселини и лигнани. Лененото семе също намалява риска от различни видове рак. Също така е богат източник на витамини и фибри, което пази сърцето и червата здрави. Поддържа здрави кожата, очите и козината. Това е любимата съставка на Puffins.

 

ОТ ГРАДИНИТЕ НА ЕВРОПА

Южна Моравия – районът, в който се произвеждат Puffins, се отличава с красива природа и чиста околна среда. Известна е с безкрайните си плодорoдни полета, откъдето и  се осигуряват пресни и естествени съставки за направата на сухата храна Puffins.

С ГРИЖА КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

Със силен акцент върху околната среда е усъвършенстван дори и производственият процес на храните Puffins. За пакетирането на храните се използва изцяло рециклирана хартия и 0 % пластмаса. По този начин се щади природата и околната среда.

Околната ни среда е обременена от десетки тонове опаковки на храни за домашни любимци. Тези пакети са най-често пластмасови или метални, което се превръща в голям проблем за човечеството. Puffins обръщат голямо внимание на това и при опаковките им, пластмасата е заменена с полилакти и целофан. Външният слой е от изцяло рециклирана хартия и при правилно сортиране на отпадъците този пакет лесно би могъл отново да бъде рециклиран.

 

Състав – агнешко месо 46 % /дехидратирано агнешко месо 35 %; брашно от агнешко месо 11 %/; варен ориз; пилешка мазнина; сушено цвекло; царевица; хидролизиран птичи дроб; бирени дрожди; сухо мляко; ленено семе; рибено масло; пшеничени кълнове; сушени цели яйца; слънчогледово олио; сушени моркови; сушени ябълки; билков екстракт от розмарин, невен и коприва; екстракт от зелен чай и юка; сушени ракообразни като източник на глюкозамин 350 милиграма и хидролизиран хрущял като източник на хондриотин.

Аналитичен състав – протеин 27 %; мазнини 17 %; фибри 3,5 %; пепел 7,4 %; калций 1,3 %; фосфор 1,1 %; влажност 10 %.

Хранителна стойност на килограм – витамини - витамин А 13,500; витамин D3 1,200; витамин Е 300 милиграма; витамин B1 5 милиграма; витамин B2 16 милиграма; витамин B12; биотин; фолиева киселина 1 милиграм; калций 20 милиграма; холин хлорид 1300 милиграма.

Микроелементи – желязо 200 милиграма; манган 72 милиграма; цинк 200 милиграма; мед 25 милиграма; йод 2,5 милиграма и селен 0,3 милиграма.

Съдържа антиоксиданти.

Осигурявайте прясна вода през целия ден.

Как да храним правилно – Точните хранителни дажби и достатъчната физическа активност водят до идеално физическо състояние. Дневната дажба зависи от средата, в която живее кучето, възрастта му, активността и темперамента на вашето куче. Кучетата, които живеят на открито или кучета с повече физическа активност /поне 2 часа интензивна разходка/ трябва да получават по-големи дневни дажби. Ако кучето е по-слабо активно дневната дажба  трябва да бъде по-ниска. Същата може да се поднася на едно или две хранения.

newsletter-image