Изберете вашата държава и език
 

Супер премиум храна Puffins Junior - за подрастващи кученца от всички породи, със 76% прясно месо годно за човешка консумация

Арт. № s_11283
В наличност
5 от 5 8 оценки
Оцени този продукт
Гранулата е ароматна и наистина си личи, че има пълнеж от месо!
в Puffins се използва само и единствено истинско и прясно месо. Най-често се използва бяло месо от домашни птици и задължително се добавя и прясно агнешко месо. В комбинация тези 2 меса осигуряват истински, чист и лесно усвоим протеин за един здравословен живот
:
14 кг. 8.14 лв. / кг.
113.90 лв. 135.80 лв.
12 кг. 9.49 лв. / кг.
113.90 лв.
2 кг. 10.95 лв. / кг.
21.90 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание
Кученцата до 1 годинка са много взискателни към изискванията за хранене. През първите 6 месеца кучетата растат с най-бързо темпо, развиват се имунитет, мускули и стави.
 Ето защо, храната трябва да бъде специално разработена, за да покрие всички тези промени. Формулата на Puffins Junior e перфектен избор за подрастващи кученца, до 12 месечна възраст. Подоходяща е за всички породи.

Puffins се приготвят от пресни и натурални съставки. Всяка съставка се обработва индивидуално, което гарантира запазване на хранителните вещества, естествените вкусове и аромати. В резултат на тази процедура, Puffins  е толкова специална и висококачествена храна за кучета.

При стандартното производство на гранули, всички съставки се смесват непрозрачно и се преработват в компактна форма -  гранули. Очевидно е обаче, че за различните ЕСТЕСТВЕНИ съставки е необходим различен начин и време за приготвяне. При Puffins всички отделни съставки като месо, зеленчуци и билки, се приготвят по отделно и по различен начин.

Нова ера в гранулите за домашни любимци.

Невероятното при храните на Puffins е най-новата технология, която използват за създаването на така любимите гранули. Външната част на гранулите е хрупкава благодарение на лененото семе и оризът. След като любимия ви четириног приятел схруска обвивката. Вътре ще открие пълнеж от ИСТИНСКО ПРЯСНО месо, на което няма да устоят дори и най-изтънчените вкусове.

 

Puffins се приготвят както се приготвят и човешките ястия!

  • Зърнената част, особено оризът и лененото семе се обработват по класически начин чрез процеса на екструдиране, който води до хрупкава и вкусна структура.

 

  • Прясното месо се приготвя отделно, в собствен сос, като по този начин осигурява висока хранителна стойност, чудесен вкус и неустоим аромат.

 

  • По особено внимателен начин се приготвят най-чувствителните компоненти като зеленчуци, плодове и билки. След това тези съставки се прибавят към останалата, вече сготвена, част от храната.

 

  • И последно, но не и на последното място, се добавят екстрактите от билки. Те се нанасят на повърхността на вече оформените гранули.

 

Естествените съставки, които правят Puffins толкова необикновена и в същото време изключително пълноценна са:

  • Прясно месо – в Puffins се използва само и единствено истинско и прясно месо. Най-често се използва бяло месо от домашни птици и задължително се добавя и прясно агнешко месо. В комбинация тези 2 меса осигуряват истински, чист и лесно усвоим протеин за един здравословен живот
  • Плодове и зеленчуци – моркови, цвекло, ябълки – страхотен източник на естествени фруктикоолизахариди, които действат благотворно на имунната система, костното здраве и баланса на важни бактерии в стомашно-чревната система
  • Билкови екстракти, които играят важна, понякога дори съществена роля в много аспекти, а именно като антиоксиданти, забавящи процеса на стареене и укрепващи имунитета.
  • Най-интересния екстракт, който много рядко може да срещнете в храната за домашните си любимци, е ресвератол. Това е екстракт, който се извлича от червеното грозде. Ресвератолът спомага за поддържането на сърдечно-съдовата функция. Има полезни ефекти върху здравето като:

- има антивирусно действие

- доказано действие против стареене

- има противовъзпалително действие

- твърди се и че удължава живота

Ленено семе - богат източник на алфа-линоленова киселина, омега-3 мастни киселини и лигнани. Лененото семе също намалява риска от различни видове рак. Също така е богат източник на витамини и фибри, което пази сърцето и червата здрави. Поддържа здрави кожата, очите и козината. Това е любимата съставка на Puffins.

 

ОТ ГРАДИНИТЕ НА ЕВРОПА

Южна Моравия – районът, в който се произвеждат Puffins, се отличава с красива природа и чиста околна среда. Известна е с безкрайните си плодорoдни полета, откъдето и  се осигуряват пресни и естествени съставки за направата на сухата храна Puffins.

С ГРИЖА КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

Със силен акцент върху околната среда е усъвършенстван дори и производственият процес на храните Puffins. За пакетирането на храните се използва изцяло рециклирана хартия и 0 % пластмаса. По този начин се щади природата и околната среда.

Околната ни среда е обременена от десетки тонове опаковки на храни за домашни любимци. Тези пакети са най-често пластмасови или метални, което се превръща в голям проблем за човечеството. Puffins обръщат голямо внимание на това и при опаковките им, пластмасата е заменена с полилакти и целофан. Външният слой е от изцяло рециклирана хартия и при правилно сортиране на отпадъците този пакет лесно би могъл отново да бъде рециклиран.

Състав на храната – пиле 56 %; (свежо пилешко месо 35 %; дехидратирано пилешко месо 14 %; брашно от пилешко месо 7 %); варен ориз; агнешко месо 9 %; риба тон 8 %; птича мазнина; сушено цвекло; царевица; хидролизиран птичи дроб; бирени дрожди; сухо мляко; ленено семе; пшеничени дрожди; картофи; невен; коприва; екстракт от зелен чай; масло от юка; сушени ракообразни; източник на гликозамин 350 мг; хидролизирани хрущяли; източник на хондриотин 75 мг;

 

Мнения на клиенти
Обща оценка (8)
8
0
0
0
0
Добави ревю
Много ѝ допадна
2021-02-02
Кокер шпаньолчето ми си я яде с удоволствие.
Яде я с апетит
2021-02-01 от Мария Мицова
Моят кокер-шпаньол я яде с апетит и желание. Изглежда доста различно от стандартните гранули.
Страхотна храна
2020-06-09
Пробвайте
Виж всички
newsletter-image