Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Хидратиращ шампоан с алое вера за кучета и кученца Flamingo ALOE VERA SHAMPOO 1L - с дозатор за лесна употреба

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № s_14984
В наличност
1л. (19.70 лв. / л.)
19.70 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Хигиената е важна не само за хората, но и за кучетата ни. Добрата хигиена им помага да се радват на чиста и здрава козина и кожа. Тяхната хигиена следва да е един от големите ни приоритети имайки...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Хигиената е важна не само за хората, но и за кучетата ни. Добрата хигиена им помага да се радват на чиста и здрава козина и кожа. Тяхната хигиена следва да е един от големите ни приоритети имайки предвид, че делим дома и вещите си с тях.

 

Специалистите препоръчват къпането на кучетата да се извършва на всеки четири седмици. Така ще помогнем за поддържането на кожата и козината им чисти, а също така ще допринесем за разнасянето на естествените масла синтезирани от кожата на кучето, те са от съществено значение за доброто състояние на кожата и козината.

 

Състав: алое вера, амфотерни повърхностно активни вещества, анионни повърхностно активни вещества, аромати, хидроксипропил гуар хидроксипропилтримониев хлорид, нейонни повърхностно активни вещества, натриев бензоат

 

 

 

Във Flamingo искат да подчертаят тази уникална връзка между всеки домашен любимец и собственик на домашен любимец. Ето защо, като производител на продукти за домашни любимци, те предлагат всичко, от което се нуждаете вие и вашето животно за най-добрия и щастлив живот заедно.

И това вече 50 години!

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка