Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Dermoscent Essential 6 Spot On - Витамини за подхранване и грижа за козината на кучета от 20 до 40 кг. 3 + 1 пипети по 2.4 мл

Арт. № DS5300721403
54.60 лв.
1 бр.
Добави
Витамини за оптимална грижа за кожата на кучето
Още информация
5
Людмила Михайлова
Използвам пипетите като поддържаща терапия за мастен аденит на куче. Благодарение на тях мога да разредя маслените бани, защото маслата в пипетите дав...
Всички мения
Информация за продукта

Dermoscent Essential 6 Spot On

Витамини,подходящи за абсолютно всякакъв тип кожа и космена покривка,дори и за най-проблемната.Продуктът представлява страхотна комбинация от био-разпространяващи се съставки (лавандула,кедър,масло от розмарин,чаено дърво,риган,масло от семена на коноп и индииски люляк,витамин Е и успокояващи и почистващи съставки) и полиненаситени мастни киселини.

Много ветеринарни дерматолози и учени са спомогнали за доказването на високото качество и дерматологичната поносимост на Dermoscent Essential 6 Spot On.

Показания на продукта:

- Почистващо действие върху кожата

- Поддържа оптималното овлажняване на кожата и въстановява хидро-липидния и слой

- Намалява вероятноста за възпаление

- Усилва бариерната функция на епидермиса 

- Протектира естествения екосистемен баланс на кожата

- Подсилва растежа на косъма и намалява до минимум падането на козината

- Дезодориращ ефект за намаляване естествената миризма на животното

 

Дозировка:

За първоначално третиране се прилага  по една пипета Essential 6®   всяка седмица в продължение на 2 месеца. След това се преминава към по-рядко приложение - по една пипета на всеки 2 седмици. Третиането може да продължи колкото е необходимо за възстановяване на кожата или постоянно.

 

Начин на употреба:

Първо разгърнете козината на кучето в основата на врата в областа между раменете докато кожата му стане видима.Изсипете съдържанието на пипетата върху една или максимум две точки,директно върху кожата.Няма нужда да размазвате съдържанието на пипетата,защото благодарение на био-дифузиращото си действие продуктът достига до всички части на тялото.Препоръчително е животното да не се къпе 2 дни преди и 2 дни след прилагането на продукта,поради това че при къпане кожните мазнини на кучето намаляват а те са нужни за разпространението на веществото по кожата.Essential 6 е продукт за външно използване на кожата при животни.

Да се пази от пряка слънчева светлина ; Да се съхранява на температура не по-висока от 40 градуса и на сухо място ; Веднъж отворена,пипетата не може да се съхрани за по-късно използване ; Да не се поглъща ; Да се съхранява на места недостъпни за деца

Моля преди употреба препоръчваме да се консултирате с вашия ветеринарен лекар!

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (4)
4,8
5 звезди
75%
4 звезди
25%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Людмила Михайлова
10.27.2023
Отличен продукт
Използвам пипетите като поддържаща терапия за мастен аденит на куче. Благодарение на тях мога да разредя маслените бани, защото маслата в пипетите дават необходимия себум на кожата му. Препоръчвам!
БОЯН
09.23.2023
Dermoscent Essential 6 Spot On
Много добър продукт за подължане на козина, при редовна употреба козната става лъскава, и линеенето на косъма значетелно намалява. Ползвам продукта за моето куче ( голдън ретрийвър) отдавна и съм много доволна.
Красимир
04.20.2023
Действат благоприятно
Пипетите в комбинация с хипоалергенна храна на Роял Канин се отразиха благоприятно на нашия голдън ретривър и козината спря да пада, сгъсти се и сме доволни
Кристина Христова
12.26.2022
Dermoscent Essential 6 Spot On - Витамини за подхранване и грижа за козината на кучета от 20 до 40 кг. 3 + 1 пипети по 2.4 мл
Миришат страхотно. Наситени етерични масла. Като,че ли от второто слагане и сърбежът на моя лабрадор намаля. Ще продължим да го използваме.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка