Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Dermoscent Keravita- Натурални таблетки за подхранване на козината и ноктите за кучета и котки 30 броя.

4,3 от 5 12 оценки
Арт. № DS47304
34.50 лв.
1 бр.
Добави
Натурална хранителна добавка подпомагаща козината и ноктите.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Хранителна добавка под формата на таблетки, които подхранват козината и ноктите.

Основана на три активни съставки; фитокератин, бамбуков екстракт и олиго-витаминен комплекс; Keravita® възстановява блясъка и жизнеността на козината на кучетата и котките, подсилва ноктите и помага за намаляване на загубата на козина. Със своите вкусни, дъвчащи и лесно делими таблетки, Keravita® е много лесна за използване. Keravita® е в съответствие с диетата на животното, тъй като съдържа по-малко от 3 килокалории на таблетка.

Съдържание:

Фитокератин от пшеница и просо, екстракт от бамбук и комплекс от олиго-витамини.

Съставки: Keravita® съдържа фитокератин (кератин от естествен произход, извлечен от пшеница и просо), богат на серни аминокиселини (цистин и метионин), за целенасочен ефект върху структурата на космите и ноктите. Кератинът е протеин и естествена съставка на космите и ноктите. Keravita® съдържа и бамбук, богат на силициев диоксид с ре минерализиращи свойства, както и подхранващ витаминен комплекс (витамини В5, В8 (биотин), В3, В6 и Е), комбинирани с микроелемент цинк.

Указания за употреба: Давайте веднъж дневно, според теглото на животното, като следвате препоръките за употреба по-долу. За да постигнете оптимален резултат, препоръчваме Ви да използвате Keravita® редовно и непрекъснато. Вкусните, дъвчащи таблетки могат да се дават отделно или лесно да се смесват с ежедневната храна.

0-10 кг: ½ таблетка на ден

10-20 кг: 1 таблетка на ден

20-40 кг: 2 таблетки на ден

 

Съвети:

• Keravita® е важна помощ в периодите на линеене или през цялата година за животни, отглеждани в трудни условия на околната среда (атмосфера с високи температури, стрес и др.)

• Keravita® се препоръчва след период на бременност / кърмене за възстановяване на качеството на козината и ноктите, които страдат от увреждане или девитализация, загуба на блясък и др.

• Keravita® е идеалният продукт за подготовка за състезания и изложби

• Keravita® е напълно приложима в случаи, в които се наблюдава прекомерна загуба на коса или увреждане на косъма: дефицит, например причинен от хранителен дисбаланс, химиотерапия, кожни заболявания, съпроводени със сърбеж (накъсана козина поради прекомерно разчесване / близане) и др

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка