Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Zolux- Пясък за чинчила, дегу и джербили 2л

Арт. № s_15031
В наличност
2 л. (5.10 лв. / л.)
10.20 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Сух, натурален пясък за чинчила, деду и джербили. Без добавени оцветители и аромати. Финият, не абразивен пясък с висока абсорбация прави козината на домашния любимец мека и блестяща. Обогатен със сяр...
Още информация
5
Нели Хаджийска
пясъка е хубав за чинчили
Всички мения
Информация за продукта

Сух, натурален пясък за чинчила, деду и джербили. Без добавени оцветители и аромати. Финият, не абразивен пясък с висока абсорбация прави козината на домашния любимец мека и блестяща. Обогатен със сяра за по-висока хигиена на подкосъма.

 

Историята на Zolux започва през 1933г в  малък магазин за зърно в центъра на града, в Charente-Maritime. Магазинчето е основано от Мадлен и Фернан Хаурит, които са не друг, а почтените прабаби и дядовци на сегашното семейство управляващо бизнеса. 

 

Всичко започнало с продажбата на семена за домашни птици. Година след година, водени от желанието за иновации и ангажираността за благополучието на нашите животни, те израствали и обогатявали портфолиото си.  Компанията е специализирана в продукти за всички домашни любимци и сега е един от ключовите играчи в индустрията за домашни любимци.

 

Техни продукти се предлагат в над 60 държави.

Верни на корените си, погледа на Zolux е насочен решително към бъдещето с постоянна цел:Изработване на най-добрите продукти за нашите домашни любимци и съжителството им в човешкото семейство!

Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Нели Хаджийска
10.24.2023
Zolux- Пясък за чинчила
пясъка е хубав за чинчили
autoship-image

Абонамент регулярна доставка