Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
Аптека
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

JBL PRONOVO CRABS WAFER M 100ml - Осн. гранулирана храна за скариди и коралови скариди от 1-20cm

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № J3027300
7.90 лв.
1 бр.
Добави
JBL NovoCrabs е професионална храна за раци и ракообразни на гранули, 100мл.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

JBL PRONOVO CRABS WAFER M

Основна гранулирана храна за ракообразни, сладководни раци (Astacidea) и коралови скариди с размери 1-20см.

  • Пълноценна диета с месо от риба и от скариди за красиви цветове и здравословен растеж на различните ракообразни
  • Висококачествен, натурален каротин (астаксантин) от спирулина осигуряват образуването на красив цвят (напр. при видовете Cherax и Procambarus)
  • Идеален баланс на съотношението между животински и растителни протеини за здравословен растеж и безпроблемно линеене
  • Пребиотична и потъваща храна за ракообразни и за сладководни раци: специалните баластни вещества в храната осигуряват на полезните чревни бактерии храна за здравословно храносмилане
  • Съдържание на опаковката: фабрично запечатана, непропусклива за въздух и светлина опаковка, капачка с дозатор.  Рециклираща се опаковка.

Животински видове: ракообразни, скариди, речни

Размер: 1 - 20 см

Тип храна: таблетки

Цвят:     кафяв.

Дозировка: хранете 1 – 2 пъти дневно, толкова, колкото може да бъде изядено за няколко минути.

Аналитични съставки: суров протеин 33.0%, мазнини 6.0%, сурови влакнини 11.0%, сурова пепел 11.0%.

Състав: брашно от скариди, зелено брашно, брашно от сьомга, соево брашно, оризово брашно, пшеничен зародиш, спанак, цвеклова каша, дървесни влакнини, спирулина, екстракт от дрожди, средиземноморски билки.

 Добавки: антиоксиданти 1b306(i). Оцветители: не са добавени от JBL. Витамини за кг: витамин A: 25000IE, витамин D₃: 3000IE, витамин Е: 300мг, витамин С: 200мг.

 

Биологично погледнато, терминът "ракообразни" е общ термин, който включва големи и малки видове скариди, сладководни или соленоводни раци. Що се отнася до храната, можем лесно да групираме заедно всички видове с нокти, включително раци (със заоблена черупка), тъй като техните хранителни навици са много сходни. Следователно JBL PRONOVO CRABS съдържа скариди и риба, но също и растителни съставки като спанак и спирулина. Включена е и дървесина като източник на диетични влакнини.

 

Когато храните няколко сладководни или соленоводни раци в аквариум, е добра идея да ги храните с гранулите един след друг. Най-бързият и най-силен получава първата гранула и след това останалите могат да бъдат снабдени със "своите". Те намират храната изключително бързо и надеждно чрез обонянието си. Следователно не е необходимо да се поставя голямо количество гранули в аквариум. Индивидуалното хранене, основано на нуждите, винаги е по-разумно. Пластмасова тръба може да бъде много полезна за поставяне на гранула на конкретно място.

 

JBL PRONOVO е пребиотична храна

Учените са единодушни, че пребиотичната храна стимулира храносмилането, а следователно и здравето. Има още един съществен момент: при по-добро храносмилане се отделя по-малко и по този начин водата е по-малко замърсена, причинявайки по-малко проблеми с водораслите и поддържайки водата по-чиста.

 

 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.