Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Терариум EXPLORA 60 BLACK 100л.

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № 62560017
317.90 лв.
1 бр.
Добави
Стъклен терариум с нова усъвършенствана система за вентилация и плъзгаща се врата, с размери: Дължина - 62,5см. Ширина - 34,5см. Височина - 46см. Обем - 100л.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Стъклен терариум със специални отвори с размер под 3мм за максимална сигурност и добра циркулация на въздуха, с иновативна вентилационна система: въздух прониква както от предните решетки, така и от основата на терариума, след което се насочва към специалните отвори в горната част. Основата е разположена върху леко издигнати крачета, което позволява да бъде добре отделена от опорната повърхност. Разполага и със система за сигурно заключване с метален ключ, и също така позволява и аранжировки с вода до максимум 7-11см, благодарение на предпазната рамка, която гарантира водоустойчивост и позволява да се постави и пясъчен субстрат на дъното. Терариумът е масивен и устойчив, с дебелина на стъклото от 6 или 4 мм, и има плъзгащи се врати с практична дръжка за лесно отваряне. 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка