Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Пауч Royal Canin Instinctive in Jelly 85 гр. - пълноценна храна за котки над 1 година, сочни късчета месо в апетитно желе

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № AFJ01
В наличност
85 гр. (0.04 лв. / гр.)
3.19 лв.
12 броя х 85 гр. (2.67 лв. / броя х гр.)
32.00 лв.
1.40 лв.
1 бр.
Добави
Порционираните паучове надеждно съхраняват автентичния аромат и високото качество на хранителните съставки и едновременно с това се отварят лесно.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Royal Canin Instinctive ще задоволи апетита дори и на най-гладните и капризни котки!

- За котки на възраст над една година
- Изобилие от хранителни вещества
- Поддържа идеалното тегло на твоята котка
- Специално разработен за неповторим вкус

Препоръчително хранене:

Дневна доза при хранене на котката единствено с храна Royal Canin Instinctive в паучове/на ден:
Тегло на котката Поднормено тегло Идеално тегло Наднормено тегло  
3 кг 3 2 1/2 -  
4 кг 4 3 2 1/2  
5 кг 5 4 3  
6 кг 6 4 1/2 4  
7 кг - 5 1/2 4 1/2  
Дневна доза при комбинация със суха храна:    
Тегло на котката Поднормено тегло Идеално тегло Идеално тегло Наднормено тегло
3 кг 1 пауч + 35 г 1 пауч + 20-25 г - -
4 кг 1 пауч + 50-55 г 1 пауч + 35-40 г 2 пауча + 20 г 2 пауча + 10 г
5 кг 1 пауч + 65-75 г 1 пауч + 50-55 г 2 пауча + 30-35 г 2 пауча + 20-25 г
6 кг 1 пауч + 80-95 г 1 пауч + 60-70 г 2 пауча + 45-50 г 2 пауча + 30-35 г
7 кг - 1 пауч + 75-85 г 2 пауча + 55-65 г 2 пауча + 40-45 г

Всяко преминаване към друг вид храна трябва да става постепенно, така че стомашната флора на Вашата котка да има време да се приспособи към новите условия. В продължение на 7 дни смесвайте консервираната храна Royal Canin с досегашната храна на котката, като постепенно увеличавате количеството. С бавното преминаване към новата храна намалявате риска от стомашни разстройства. Имайте предвид, че прекалено големите дози храна също могат да причинят проблеми с храносмилането.

Royal Canin изповядва философията, че храненето на котката трябва да е съобразено с всеки един параметър - възраст, физиология, порода, начин на живот и индивидуални особености. Здравословната храна за котки Royal Canin Instinctive отговаря на най-високите изисквания за качество на Royal Canin и на инстинктивните предпочитания на израсналите котки (над 1 година) към оптималния макро хранителен профил.

Royal Canin Instinctive предлага формула, съобразена с нуждите на котките на възраст над 1 година:

  • Специфичният оптимален макро хранителен профил превръща храната в инстинктивно и трайно предпочитано от израсналите котки лакомство. Защото и най-добрата храна е безполезна, ако котката отказва да я яде.
  • Израсналите и най-вече кастрираните котки са изложени на по-голям риск от образуване на пикочни камъни. Намаленото съдържание на минерали в Royal Canin Instinctive и нейната формула Healthy Urinary System допринасят за здравето на пикочната система на котката.
  • Храната за котки Royal Canin Instinctive съдържа всички хранителни вещества, необходими за постигането на оптимално здраве и жизненост.
  • Повишеното съдържание на жизненоважни мастни киселини способства за отлично здраве, премереното енергийно съдържание поддържа идеалното тегло на котката.
  • Консервираната храна Royal Canin Instinctive се състои от сочни хапки във вкусен сос. Порционираните паучове надеждно съхраняват автентичния аромат и високото качество на хранителните съставки и едновременно с това се отварят лесно.

Инстинктивно предпочитание - оптимален макро хранителен профил: новият здравословен начин на хранене на принципа на оптималния макро хранителен профил е съобразен с възрастта и индивидуалните особености на котката. Чрез оптималния макро хранителен профил значително се подобрява разпределянето на енергията, приета с храната. Той описва оптималното съотношение между протеини, мазнини и въглехидрати и е предпоставка за трайното предпочитание към храната от страна на котките. Специалният профил на хранителните вещества се различава в зависимост не само от възрастта на котката, но и от нейното физиологично състояние (период на бременност или кърмене).

Котките притежават свойството да разпознават най-подходящата за индивидуалните им нужди храна и да я предпочитат пред другите. В комбинация със специализираното "ноу-хау" на Royal Canin, концепцията за оптимален макро хранителен профил е гаранция за изключително и трайно предпочитание на котката към тази храна.Продуктите Feline Health Nutrition на Royal Canin не омръзват на котките! По тази причина не е необходимо храната да е в различни вкусови вариации, тъй като вкусът не е решаващ фактор за котките при избора им на хранителни вещества. 

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка