Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Суха храна за котки Royal Canin HAIRBALL CARE

Арт. № s_97
10 кг. (24.00 лв. / кг.)
Безплатна доставка
239.99 лв.
2 кг. (34.00 лв. / кг.)
67.99 лв.
0.400 кг. (39.98 лв. / . кг.)
15.99 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Royal Canin Hairball Care храна за котки помага за редуцирането на космени топки, а изключителният комплекс Anti-Hairball, псилиум и микроелементи стимулират дейността на червата.
Още информация
5
Юлиян Стоянов
Котаракът ни е 5-годишен и от малко коте го храня предимно с продукти на Royal Canin. Той е само "домашна котка" - не излиза навън и затова се ст...
Всички мения
Информация за продукта

Храната за котки Royal Canin Hairball Care съдържа всички жизненоважни хранителни вещества, необходими на Вашата котката и по този начин подпомага нейното добро здраве и състояние. Ефективността на храната за котки Royal Canin Hairball Care е потвърдена в много научни изследвания. 

Състав:

дехидратирано птиче месо, ориз, царевично брашно, растителни влакнини, царевичен глутен, животински мазнини, изолат от растителен протеин*, хидролизирани животински протеини, минерали, цвеклова каша, люспи и семена от псилиум (2%), дрожди, соево масло, рибено масло, фрукто-олигозахариди, яйчен прах. 

Royal Canin Feline Intense Hairball 34 е пълноценна суха храна за котки.

 

тегло на котката поднормено тегло нормално тегло наднормено тегло
2 кг 40 35 -
3 кг 60 50 -
4 кг 80 65 50
5 кг 105 80 60
6 кг 125 100 75
над 7 кг   115 85

Посочените количества храна са само ориентировъчни, количеството храна трябва да се съобрази с хранителните потребности на котката. Възрастта, двигателната активност и обстановката са специфичните признаци, които също трябва да се вземат под внимание.
Ако теглото на Вашата котка надвишава нормалното тегло, то е необходимо да намалите дневното количество храна.
Осигурете на разположение достатъчно количество вода за пиене.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (2)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Юлиян Стоянов
07.18.2023
Суха храна за котки Royal Canin
Котаракът ни е 5-годишен и от малко коте го храня предимно с продукти на Royal Canin. Той е само "домашна котка" - не излиза навън и затова се старая да има разнообразие, поради което му предлагам също храни и от други производители, Част от тях харесва, но явно предпочитаната от него марка е Royal Canin. както за сухата храна, така и консервираната. Аз съм много доволен от този бранд, понеже предлага освен основни храни, също и такива за определени породи котки, за специфични нужди на котките, за профилактика на някои често срещани заболявания и т. н. Така много лесно мога да избера необходимата ми храна, предвид желанието или състоянието на котката, към определен времеви момент. Считам, че марката Royal Canin се е наложила на пазара като елитна чрез качеството си и е постигнала доста висока репутация. Ще продължа да са възползвам от нейните котешките храни, защото недвусмислено съм заставен да го правя от страна на нашия див, но същевременно мил котарак.
Елеонора Василева-Делева
06.08.2022
Чудесна храна Hairball Royal Canin
Любима храна на нашата котка и много полезна, няма никакви проблеми с изхвърляне на космите.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.