Изберете вашата държава и език
 

Суха храна за котки Royal Canin Oral Care

Арт. № s_98
5.00 от 5 12 оценки
Оцени този продукт
Royal Canin Oral Care - храна за котки за поддържане на хигиена на зъбите.
8 кг. 16.41 лв. / кг.
131.30 лв.
1.5 кг. 23.33 лв. / . кг.
34.99 лв.
0.400 кг. 26.50 лв. / . кг.
10.60 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Royal Canin Oral Care - суха храна за котки, с двойно действие за оптимална устна и зъбна хигиена:

  • специалната форма и структура на гранулите подтиква към интензивно дъвчене, по този начин зъбите се почистват механично и се намалява образуването на зъбен камък.
  • натриевите полифосфати като активни съставки се свързват с наличните в слюнката калциеви йони и по този начин се предотвратява образуването на зъбен камък
  • доказан ефект само след 28 дневно хранене с храната за котки Royal Canin Oral Care
  • специална формула за подпомагане на функцията на уринарния тракт при израснали котки (pH-стойност: 6-6,5)

Храната за котки Royal Canin Oral Care съдържа всички жизненоважни хранителни вещества и подпомага запазването на добро здраве и състояние на Вашата котка. Ефективността на храната за котки Royal Canin Oral Care е потвърдена в много научни изследвания. Повече от 40 години Royal Canin поставя животните в центъра на своите проучвания и работа. Резултат от това между другото е серията продукти „Health Nutrition“, като здравословна храна за животни. Само познаването на действителните хранителни нужди на животните и съблюдаването на индивидуалните им характеристики водят до разработването и производството на храна, които точно отговаря на техните потребности.

Състав:

дехидратирано птиче месо, ориз, царевица, растителни влакнини, животински мазнини, царевичен глутен, изолат от растителен протеин*, хидролизирани животински протеини, цвеклова каша, рибено масло, фрукто-олигозахариди, соево масло, люспи и семена от псилиум. 
*L.I.P.: подбрани протеини с много висока усвояемост. 

Royal Canin Oral Care е пълноценна храна за котки.

 

поднормено тегло нормално тегло наднормено тегло
2 кг 40 30 -
3 кг 60 50 -
4 кг 80 65 50
5 кг 100 80 60
6 кг 120 95 75
над 7 кг   115 85

Посочените количества храна са само ориентировъчни, количеството храна трябва да се съобрази с хранителните потребности на котката. Възрастта, двигателната активност и обстановката са специфичните признаци, които също трябва да се вземат под внимание.
Ако теглото на Вашата котка надвишава нормалното тегло, то е необходимо да намалите дневното количество храна.
Осигурете на разположение достатъчно количество вода за пиене.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
newsletter-image