Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Zolux CHEESE BONE - Натурално лакомство - сирене за кучета от мляко от хималяйски як, БЕЗ изкуствени овкусители, оцветители и консерванти, БЕЗ зърно и глутен

Арт. № s_15009
В наличност
S (inf лв. / S)
10.00 лв.
M (inf лв. / M)
15.00 лв.
L (inf лв. / L)
Уведоми ме при наличност
20.00 лв.
XL (inf лв. / XL)
31.00 лв.
XXL (inf лв. / XXL)
34.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Сиренето от як е безопасна алтернатива на много от широкоразпространените лакомства, които се предлагат на пазара. Той е щателно тестван и е установено, че е абсолютно безопасен за кучета. Освен това ...
Още информация
5
Алекс
Това лакомство е страхотно! Кучето ми изяжда всички други дентални лакомства за секунди, а и нямат ефект върху почистването на зъбите. Това лакомство ...
Всички мения
Информация за продукта

Сиренето от як е безопасна алтернатива на много от широкоразпространените лакомства, които се предлагат на пазара. Той е щателно тестван и е установено, че е абсолютно безопасен за кучета. Освен това е чудесен начин да осигурите на кучето си повече хранителни вещества поради разнообразието от налични естествени съставки. Лакомство с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на мазнини, което е идеално за растящо кученце или възрастно куче. Не съдържа изкуствени овкусители, оцветители или консерванти и трансмазнини! Също така е хипоалергенно до голяма степен и  годно и за консумация от човека!

 

Богато на хранителни вещества:
Сиренето от як за кучета са лакомства с ниско съдържание на мазнини и ниско съдържание на въглехидрати, които осигуряват значително количество протеин. Те са богати на магнезий, калций и антиоксиданти. Вкусни са и кучета ги обичат! Сиренето от мляко от  як също е богато на омега 3 мастни киселини, които могат да подобрят здравето на кожата и козината на вашето куче.

 

Естествено:
Счита се за най-доброто сирене за домашни любимци, тъй като не съдържа консерванти, добавки или овкусители.

 

Дълготрайно:
Тези дълготрайни лакомства ще задоволят нуждата на вашия домашен любимец да дъвче, като същевременно поддържат зъбите му здрави и чисти. Кучетата обичат да дъвчат и са склонни да дъвчат неща като мебели, обувки и ъглите на диваните. Ако кучето ви дъвче неподходящи вещи е време да му вземете лакомство от сирене от як.

 

 

 

Направено от млякото на хималайски як, които живеят в подножието на Хималаите. Те се отглеждат в девствени условия и имат достъп до чистата хималайска вода. Те са на мили дори от отдалечените остатъци от замърсена околна среда и също се хранят с лечебни растения и билки, които растат в хълмовете на Хималайите. Следователно млякото от хималайски як се счита за висока хранителна стойност в сравнение с други млека и техните сирена.

 

Защо да изберете лакомство от сирене от хималайско як вместо останалите лакомства за дъвчене?


Направени с изцяло натурални съставки, които не съдържат консерванти, хормони, зърнени храни и глутен. Дори са направени без никакви изкуствени оцветители или аромати! Лакомствата от хималайски як са най-добрият вариант за вашето куче. Те са напълно естествени, здравословни и най-важното имат много лека миризма, която не създава непрятни миризми в дома Ви, когато кучето Ви го дъвче. Следователно това са най-добрите пръчици за дъвчене за кученца и за кучета от всички възрасти.

 

Сиренето от хималайски як е естествен пробиотик, който може да подобри храносмилателното здраве на вашето куче. Той има способността да укрепва имунната система на кучето, да предотвратява алергиите и да увеличава усвояването на други хранителни вещества. Сиренето хималайски як има по-малко лактоза от кравето мляко, така че помага да се справите с всякакви хранителни алергии, които вашето куче може да има.

 

Грижи се за здравето на зъбите, като намалява натрупването на зъбен камък и плака, които съдържат бактерии, произвеждащи киселини. Освен това почиства езиците им, освежава дъха им и се бори с бактериите в устата им. Лакомствата от сирене от як са по-здравословни алтернативи на сурови кожи, рога и пръчици, които често са твърде твърди за вашите кучета и понякога могат да доведат до счупване на зъби.

 

Яковото сирене за кучета е чудесен източник на хранителни вещества и може да бъде най-здравословната алтернатива на други разпространени лакомства за кучета, които често имат високо съдържание на консерванти, добавени аромати и оцветители.

 

 

За много от кучетата дъвченето и близането на барчето продължава между 7 и 10 часа. За максимална ползва е необходимо да съобразите размера на кучето с размера на парчето сирене.

 

S - за кучета до 6 кг

М- за кучета до 10 кг

L - за кучета до 15 кг

XL - за кучета до 20 кг

XXL - за кучета над 20 кг

 

 

Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Алекс
03.07.2024
Супер е!
Това лакомство е страхотно! Кучето ми изяжда всички други дентални лакомства за секунди, а и нямат ефект върху почистването на зъбите. Това лакомство издържа по 3 дни! Бори се с него, после си почива и после пак. Занимава се с часове и го носи навсякъде със себе си. Скъпичко е и не получава от него толкова често, колкото ми се иска.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка