Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Кокал от компресирана кожа Zolux, обвит в пилешко месо

5,0 от 5 2 оценки
Арт. № s_14791
В наличност
M (inf лв. / M)
7.51 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Вкусен кокал от пресована кожа, който ще задоволи инстинкта за глозгане на кучето Ви. Осигурява дълготрайно занимание, подпомагайки отстраняването и образуването на зъбна плака. Размер М С много...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Вкусен кокал от пресована кожа, който ще задоволи инстинкта за глозгане на кучето Ви. Осигурява дълготрайно занимание, подпомагайки отстраняването и образуването на зъбна плака.

Размер М

С много крехко пилешко, обвито в еластична телешка кожа с премиум качество, марката Zolux гарантира дълго удоволствие и игра за Вашето куче. За разлика от обикновените кокали, страхотният аромат на това лакомство събужда желанието на Вашия любимец за дъвкане и го амбицира да достигне до вътрешната част на еластичната пресована кожа. По този начин се повишава интересът на кучето Ви към лакомството и го амбицира да дъвче до последната хапка. Освен това минералите, съдържащи се в продукта, спомагат за почистването на зъбите и за свеж дъх. Благодарение на уникалната комбинация от кокал за дъвчене, награда и грижа за зъбите, не само ще зарадвате кучето си, но и ще му помогнете да поддържа зъбите си чисти и здрави.

Всички предимства на Zolux кокалчета за дъвчене с пиле:

  • изобилие от крехко пилешко
  • еластична, пресована кожа
  • полезно за зъбите и венците
  • задоволява естествения инстинкт на кучето Ви за дъвчене
  • дълготрайна игра и забавление без остатъци и трохи
  • индивидуално напаснати на големината на Вашето куче продукти
  • богато на минерални вещества, спомагащи почистването на зъбите
  • за по-бели зъби и свеж дъх
  • само 2% мазнини
  • без изкуствени оцветители и овкусители
Размер за
XS малки кучета от 2 до 12 кг
S малки кучета от 2 до 27 кг
M средно големи кучета от 12 до 36 кг
L големи кучета от 20 кг до > 40 кг

 

С кокалите за дъвчене не само можете да наградите любимеца си и да му осигурите няколкочасово забавление, но и полагате грижи за зъбите и венците му. Често се случва кучето Ви да захвърли кокала, защото не е достатъчно апетитен на мирис и вкус. Остатъците често се причина за мазни петна. За тези патентовани кокали на марката Zolux е използвано най-чистото и вкусно пилешко месо, обвито около здравата телешка кожа. Апетитният аромат и пилешкото в краищата на кокала амбицират Вашия любимец да продължава с дъвченето.

Дъвченето на телешка кожа подпомага естествената нужда на кучето Ви да дъвче, венците биват подсилени и зъбите почистени, при това всичко става под формата на игра. При редовно дъвкане на това лакомство, се намаляват значително зъбната плака и зъбният камък. Zolux съдържат много почистващи минерали, които ефективно премахват плаката и предотвратяват появата на зъбен камък. По този начин продуктите Zolux се грижат за по-бели зъби и свеж дъх.

С по-малко от 2% мазнини - без изкуствени оцветители и овкусители. Давайки продуктите на Zolux на Вашето куче, Вие се грижите за натуралното и здравословно похапване на Вашия любимец, което от своя страна се отразява благоприятно на захапката, зъбите и венците на Вашето четириного и се грижи за свежия му дъх.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка