Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Кокали от компресирана кожа Zolux, обвити в пилешко месо, S x 2 бр

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_14790
В наличност
S (inf лв. / S)
6.92 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
С много крехко пилешко, обвито в еластична телешка кожа с премиум качество, марката Zolux гарантира дълго удоволствие и игра за Вашето куче. За разлика от обикновените кокали, страхотният аромат ...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

С много крехко пилешко, обвито в еластична телешка кожа с премиум качество, марката Zolux гарантира дълго удоволствие и игра за Вашето куче. За разлика от обикновените кокали, страхотният аромат на това лакомство събужда желанието на Вашия любимец за дъвкане и го амбицира да достигне до вътрешната част на еластичната пресована кожа. По този начин се повишава интересът на кучето Ви към лакомството и го амбицира да дъвче до последната хапка. Освен това минералите, съдържащи се в продукта, спомагат за почистването на зъбите и за свеж дъх. Благодарение на уникалната комбинация от кокал за дъвчене, награда и грижа за зъбите, не само ще зарадвате кучето си, но и ще му помогнете да поддържа зъбите си чисти и здрави.

Всички предимства на Zolux кокалчета за дъвчене с пиле:

  • изобилие от крехко пилешко
  • еластична, пресована кожа
  • полезно за зъбите и венците
  • задоволява естествения инстинкт на кучето Ви за дъвчене
  • дълготрайна игра и забавление без остатъци и трохи
  • индивидуално напаснати на големината на Вашето куче продукти
  • богато на минерални вещества, спомагащи почистването на зъбите
  • за по-бели зъби и свеж дъх
  • само 2% мазнини
  • без изкуствени оцветители и овкусители
Размер за
XS малки кучета от 2 до 12 кг
S малки кучета от 2 до 27 кг
M средно големи кучета от 12 до 36 кг
L големи кучета от 20 кг до > 40 кг

 

С кокалите за дъвчене не само можете да наградите любимеца си и да му осигурите няколкочасово забавление, но и полагате грижи за зъбите и венците му. Често се случва кучето Ви да захвърли кокала, защото не е достатъчно апетитен на мирис и вкус. Остатъците често се причина за мазни петна. За тези патентовани кокали на марката Zolux е използвано най-чистото и вкусно пилешко месо, обвито около здравата телешка кожа. Апетитният аромат и пилешкото в краищата на кокала амбицират Вашия любимец да продължава с дъвченето.

Дъвченето на телешка кожа подпомага естествената нужда на кучето Ви да дъвче, венците биват подсилени и зъбите почистени, при това всичко става под формата на игра. При редовно дъвкане на това лакомство, се намаляват значително зъбната плака и зъбният камък. Zolux съдържат много почистващи минерали, които ефективно премахват плаката и предотвратяват появата на зъбен камък. По този начин продуктите Zolux се грижат за по-бели зъби и свеж дъх.

С по-малко от 2% мазнини - без изкуствени оцветители и овкусители. Давайки продуктите на Zolux на Вашето куче, Вие се грижите за натуралното и здравословно похапване на Вашия любимец, което от своя страна се отразява благоприятно на захапката, зъбите и венците на Вашето четириного и се грижи за свежия му дъх.

 

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка