Изберете вашата държава и език
 

Пълноценна храна за кучета Piper пауч 500 гр. с телешки дроб и картофи

Арт. № 0905041_
5.00 от 5 1 оценки
Оцени този продукт
Без консерванти или оцветители за по добър вкус и стимулиране на апетита!
3.20 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Tелешки дроб с картофи – 500 гр.

Tази храна се характеризира с високо съдържание на животински продукти от които телешки дроб, богат на лесно смилаем протеин, витамини, важни мазнини, както и цинк, магнезий и селен.  Съдържанието на мастни киселини е обогатено, чрез добавяне на ленено масло. Общото съдържание на ненаситени мастни киселини влияе на процесите и стабилността на хомеостазата. Картофите съдържат съставки които регулират храносмилателния процес и така подобряват храносмилането.

С добавени витамини Д3, Е и Цинк.

Без консерванти или оцветители за по добър вкус и стимулиране на апетита!

Препоръчително хранене:

Опаковка от 500 гр.

       

Тегло на кучето

5 кг.

10 кг.

20 кг.

30 кг.

Брой паучове на ден

1

1,5

2,5

3

         

Състав:

месо и животински продукти 60% (включително 4% от белия дроб), зеленчуци (4% моркови), зърнени храни (кафяв ориз 4%), минерални вещества, масла и мазнини (ленено масло 0.2%).

Аналитични компоненти:

протеин - 10%, сурови масла и мазнини - 7%, сурова пепел - 2.5%, сурови влакна - 0.8%, влажност - 78%, калций 0.3%, фосфор - ,

Dolina Noteci  е една от най-хубавите местности в Полша  отличена като едно от седемте чудеса на страната в категория „Природа”. В тази долина се намира и Dolina Noteci Pet Food  - производителят на храните Пайпър. Носейки това име те се ангажират да произвеждат продукти близки до природата.
Суровините се доставят от местни производители, за да са намали въглеродния отпечатък върху продукта. Използваните плодове и зеленчуци също са расли в долината. Сътрудничеството на местни производители и  Dolina Noteci  гарантира високото качество на храните.
Създадена през 2009 г компанията използва най-модерното оборудване в Европа!

За Piper:

Пълноценния състав отговаря точно на нуждите на възрастни кучета, съставът е селектиран на базата на съвременните стандарти и препоръки за хранене.

Избраните месо и месни продукти са източник на пълноценен протеин с висок коефициент на усвояемост.

Храната съдържа мастни киселини в пропорции гарантиращи правилния ход на обменните процеси - източниците на мазнини и ненаситени мастни киселини са мазнини и растителни масла.

Една малка добавка на сурови растителни материали осигурява лесно смилаеми енергийни съставки в количества, необходими за правилното стимулиране на хода на метаболитните процеси и като източник на диетични фибри за осигуряване на правилно стимулиране на храносмилателните процеси и регулиране на дефекацията.

Добавката от зеленчуци предоставя допълнителна порция от биологично активни вещества, които имат широк спектър на действие, стимулират обменните процеси и чувството за ситост.

Постоянният състав на храните Пайпър гарантира еднакво съдържание на хранителни вещества във всяка консерва.

Методът на производство не влияе на коефициента на смилаемост на хранителните вещества, така се гарантира тяхната висока усвояемост. Това е особено важно за поддържане на добър тонус на кучето.

Сервиране на храната в препоръчаните от производителя количества гарантира правилното хранене на домашния любимец, без риск от наднормено тегло или затлъстяване.

 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
newsletter-image