Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Пастет за куче VON FEINSTER JUNIOR 150гр. телешко и птиче месо за подрастващи кучета, над 35 дни

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № 090402
В наличност
2.99 лв.
1 бр.
Добави
Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Линия Vom Feinsten - пастет за малки и растящи кученца ( над 35 дни )

Произведено в Германия от Animonda GmbH

Препоръчително хранене:

Килограми на кученцето 2 месеца 3 месеца 4 месеца 5 месеца 6 месеца
2 кг. 80 гр. 135 гр. 170 гр. 185 гр. 200 гр.
5 кг. 205 гр. 340 гр. 425 гр. 465 гр. 505 гр.
10 кг. 360 гр. 560 гр. 710 гр. 780 гр. 825 гр.

Жизненост и здраве от купата за хранене

Всички продукти са създадени в съответствие със най новите научни открития засягащи здравето и чувствителността на животните: натурални свежи и абсолютно без никакви неразрешени оцветители и оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме,че надписът върху опаковката наистина описва съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са формулирани, за да отговарят на специфичните изисквания на животните: възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

Деликатесни пастети за кучета от подбрано месо. Специално подбрани съставки съобразени с изискванията на всяка фаза от живота на вашия четириног приятел. Без соя, изкуствени оцветители и консерванти. 

Специално разработена да съответсва на хранителните изисквания на младите, растящи кучета.

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най добър приятел. В продължение на три поколения компанията “Stockmeyer Verwaltung AG”израснала до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH., която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. За това те са създали продукт, с който да осигурят на своите любимци качественото хранене, като част от качественото съществуване.

Експерти в храната за домашни любимци: опит и качество всеки ден

Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарт за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, и любителите на домашни животни, както и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

 

 

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка