Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Храна за зайци над 6 години BEAPHAR

Арт. № 1402399
27.60 лв.
1 бр.
Добави
Подходяща за зайци над 6 години.   Специално формулирана за възрастни зайци с ниско съдържание на калций за предпазване от проблеми с бъбреците и пикочния мехур. Добавените витамин С, В...
Още информация
5
Петя
Много му хареса на моето зайче тази храна.
Всички мения
Информация за продукта

Подходяща за зайци над 6 години.

 

Специално формулирана за възрастни зайци с ниско съдържание на калций за предпазване от проблеми с бъбреците и пикочния мехур.

Добавените витамин С, Витамин Е, екстракт от зелен чай и Женшен съдържат важни антиоксиданти които подпомагат естествената имунна защита на зайците.

Ниските нива на протеини и недобавянето на захари спомагат за избягване на наднорменото тегло при по-малко подвижните възрастни зайци.

Също така съдържа много голям процент сурови фибри за осигуряване на здравословно храносмилане.

 

Произведено в Холандия от Beafar B.V.

Предлага се в разфасовка от 1.5 кг.

 

 

Изключително вкусна и добре балансирана храна от клас суперпремиум, за стари зайци.. Тази храна е разработена със сътрудничеството на ветеринарни лекари, специалисти по хранене и отглеждане на зайци.

 

 

Благодарение на специалният процес на производство протеиновите съставки се усвояват по- добре, храната е чиста и не съдържа вредни бактерии, плесени и вируси, които може да се съдържат в суровините. Тъй като всяка пелета има един и същи състав се избягва селективното хранене. Пелетите са по-малки от тези за възрастните зайци, което ги прави по-лесни за консумиране. Резултата е по- малко остатъци от храна, както и гаранцията, че са приети всички необходими хранителни вещества.

 

Care+ е богата на витамини А и Е, и много добре балансирано Калциево/фософорно съотношение за правилен растеж на костите. Използваните протеини са богати на незаменими аминокиселини – важни за развитието на мускулите. Храната е с ниско съдържание на мазнини и съдържа добре балансирани Omega 6/Omega 3 мастни киселини. Натуралните съставки, като Ехинацея, Спирулина и Юка повишават допълнително качеството на храната. Минералите са обвити в протеинова капсула, което подобрява абсорбцията им и ги запазва – по-голям прием от организма. Фруктоолигозахариди (ФОС) и мананоолигозахариди (МОС) са добавени за поддържане на интестиналната флора.

 

Съвети за хранене: Моля, прочетете и спазвайте съветите от етикета. Храна трябва да има през целия ден. Давайте на воля прясно сено и вода. През 1-рата и 2- тата седмици постепенно преминете от храната която сте давали преди към Care+, като смесвате двете храни. След 3- тата седмица можете да преминете изцяло на Care+. Всеки ден давайте прясна храна и чиста вода за пиене.

 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Петя
10.26.2022
Препоръчвам
Много му хареса на моето зайче тази храна.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка