Изберете вашата държава и език
 

Versele Laga Cuni Adult Complete - храна за декоративни зайци над 6 месеца

Арт. № s_9883
В наличност
0 от 5 0 оценки
Оцени този продукт
Пълноценна екструдирана храна за зайци над 6 месеца. Предотвратява селективното хранене, подобрява приема на сено и подпомага поддържането на здравословно тегло.
:
0.500 кг. 14.80 лв. / . кг.
7.40 лв.
1.75 кг. 14.80 лв. / . кг.
25.90 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Пълноценна храна изградена от еднородни пелети, което предотвратява селективното хранене. Хранейки с еднородни пелети по дадената дажба, може да сте сигурни, че зайчето Ви получава всички необходими витамини и минерали. 

Пелетите са изградени на базата на сено от тимотейка, което осигурява високо съдържание на фибри, които подпомагат правилното пилене на зъбите, поддържат отлична перисталтика и помагат за изхвърлянето на погълнатите косми. Добавените моркови и билки подобряват имунната система и улесняват усвояването на храната. Лененото семе се грижи за отличния вид на кожата и козината. Добавената юка подпомага ставите и сухожилията. 

БЕЗ зърно, което предотвратява трубането на наднорме тегло!

Храната е разработена съвместно ветеринарни лекари, доставя всички необходими хранителни вещества, без да засища прекалено заека, което се отразява отлично на приема на сено. Подходяща за зайчета над 6 месеца.

Дневната дажба зависи от размера на заека, за дребни породи 40гр дневно, за зайчета над 2кг 70гр дневно. Следете зайчето и променяйте дажбата в зависимост от условията на живот и активността на животното. Не забравяйте да осигурите постоянен достъп до качествено сено и прясна вода. 

Състав: тимотейка, трева и билки 10%, моркови 4%, екстракт от растителен протеин, ленено семе 2%, минерали, невен, юка.

Аналитичен състав: фибри 20%, протеин 14%, мазнини 3%, сурова пепел 7,5%, калций 0,8, фостфор 0,6%.

newsletter-image