Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Крекери за дребни гризачи Little One sticks с горски плодове 2х60 гр.

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_15559
В наличност
0.120 кг. (40.75 лв. / . кг.)
6.99 лв. 4.89 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Стиковете с горски плодове от Little One са страхотно допълнение към ежедневното меню. Вкусен и хрупкав, този стик не само държи сит вашия гризач, но и го подтиква към дъвчене...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Стиковете с горски плодове от Little One са страхотно допълнение към ежедневното меню. Вкусен и хрупкав, този стик не само държи сит вашия гризач, но и го подтиква към дъвчене, което влияе благоприятно на денталното здраве.

  • Подходящ за хамстери, мишки, плъхове и джербили

 

Сладък! Любопитен! Характерен!

Какво ви идва на ум първо, когато помислите за морско свинче, заек, хамстер или друг малък домашен любимец? Сладък, любопитен, характерен. Точно такава е и марка Little One.
Като отражение на личността на малкия домашен любимец, Little One знае най-добре какво е необходимо за здравословния, активен и щастлив живот на малките ни домашни любимци.
Дългогодишният опит в индустрията за домашни любимци позволява на Little One да разполага с оптимален асортимент от най-популярните продукти. Сега гамата включва повече от 70 продукта, които осигуряват на домашните любимци не само всичко необходимо за поддържане на добро здраве, но и за насърчаване на тяхната симпатична личност, игрив характер и желание да изследват света около тях.

Собствениците на домашни любимци се доверяват на качеството и надеждността на марката Little One, което се потвърждава от бързо нарастващото търсене на продуктите на марката. Little One ценят тази репутация и са продължават да разработват и произвеждат продукти с най-високо качество - обичани от домашните любимци и доверени от собствениците.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка