Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Крекери за гризачи Little One Sticks с ливадно сено и тимотейка 2х55 гр.

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_15564
В наличност
110 гр. (0.05 лв. / гр.)
7.00 лв. 5.60 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Стиковете на Little One с ливадно семе са многократно печени. На това се дължи невероятния вкус и хрупкавата текстура. Всеки стик е богат на хранителни вещества и съдържа до 15 различни съставки,...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Стиковете на Little One с ливадно семе са многократно печени. На това се дължи невероятния вкус и хрупкавата текстура. Всеки стик е богат на хранителни вещества и съдържа до 15 различни съставки, като растения, семена, зеленчуци, плодове, ядки и билки. Дори твърдата букова пръчка под вкусната обвивка е страхотна за дъвчене и подобрява здравето на зъбите.

  • Подходящи за морски свинчета, зайци и чинчили.
  • Допълнение към всекидневното хранене.

LITTLE ONE

са немски продукти за гризачи и малки животни от най-високо качество. Марката напълно покрива всички нужди за правилна грижа за всички видове гризачи. Всяка рецепта е научно обоснована и съобразена със специфичните нужди на всяко животно. Продуктите са обогатени с активни съставки, за да се осигурят най-добрите здраве и кондиция на Вашите малки приятели.

 

Сладък! Любопитен! Характерен!

Какво ви идва на ум първо, когато помислите за морско свинче, заек, хамстер или друг малък домашен любимец? Сладък, любопитен, характерен. Точно такава е и марка Little One.
Като отражение на личността на малкия домашен любимец, Little One знае най-добре какво е необходимо за здравословния, активен и щастлив живот на малките ни домашни любимци.
Дългогодишният опит в индустрията за домашни любимци позволява на Little One да разполага с оптимален асортимент от най-популярните продукти. Сега гамата включва повече от 70 продукта, които осигуряват на домашните любимци не само всичко необходимо за поддържане на добро здраве, но и за насърчаване на тяхната симпатична личност, игрив характер и желание да изследват света около тях.

Собствениците на домашни любимци се доверяват на качеството и надеждността на марката Little One, което се потвърждава от бързо нарастващото търсене на продуктите на марката. Little One ценят тази репутация и са продължават да разработват и произвеждат продукти с най-високо качество - обичани от домашните любимци и доверени от собствениците.

 

Състав: жълто просо, ечемик, пшеница, елда, белен овес, грах, сорго, ориз, царевица, хлебни изделия, растителни пелети, ливадна трева (тимотейка, детелина, люцерна, овощни треви и др.), канарено семе, червен паникум, мащерка, червено просо, спанак, шафран, витаминно-минерален комплекс.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка