Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Grooming & Spa в Petmall.bg
Grooming & Spa в Petmall.bg
16.12.2020

PetMall.bg

Grooming & Spa

 

Скъпи приятели,

Посветени на каузата да помагаме в отглеждането на Вашите домашни любимци, сме изключително развълнувани да Ви съобщим за откриването на най-новият ни отдел. Той е насочен директно към тях и обгрижването им, а именно - салон за красота и здраве PetMall Grooming & Spa.

Ние знаем, че на всеки понякога му не стига времето, за да стигне до банята с четириногият другар, да го подсуши, да му изреже ноктите или да му махне козината, заела мястото си върху целият апартамент.

За това решихме да Ви помогнем!

В PetMall Grooming & Spa ще откриете решение за най-суетните, ще може да получите съдействие за редовните ангажименти и помощ, когато се налага да полагате специални грижи. И не на последно място - приятелско отношение, както към Вас, така и към Вашият най- близък приятел. 

Нашият Грумър ще Ви съдейства в избора на най-подходящата прическа за Вашият любимец, ще подбере специално козметиката за него и ще се погрижи изживяването му да бъде наистина приятно.

Услугите, които предлагаме за кучета, котки, едри гризачи и папагали са:

  • Подстригване;

  • Къпане;

  • Разресване;

  • Почистване на уши;

  • Рязане на нокти;

  • Лечебни бани;

  • Както и индивидуални, когато случаят е различен.

 Освен това, можете да разчитате на здравословни съвети за кожата, козината, храненето, гледането и развитието му, както от нашият Грумър, така и от целият ни екип.

Бихме искали да акцентираме, че в синхрон с нашите виждания, по време на всяка процедура няма да използваме анестезия. Само внимателно подбран индивидуален подход и много любов!

 

Заповядайте!

 
Още публикации
Пухкави подаръци и дългогодишни компаньони! Какво трябва да знаем преди да вземем малко животно вкъщи?
14.12.2021
Пухкави подаръци и дългогодишни компаньони! Какво трябва да знаем преди да вземем малко животно вкъщи?
Наближава един от най-любимите празници на малки и големи! Всички тръпнем в очакване и желаем да зарадваме близките си с възможно най-прекрасните подаръци! Понякога се случва най-прекрасният подарък д...
Яснота и осведоменост в борбата срещу  НЕРЕГЛАМЕНТИРАНАТА продажба на домашни любимци
17.02.2021
Яснота и осведоменост в борбата срещу НЕРЕГЛАМЕНТИРАНАТА продажба на домашни любимци
  FAQ Защо създадохме тази кампания? Ние от Petmall.bg се обявяваме против нерегламентираната продажба на домашни любимци, от която ежедневно страдат стотици животни. В страната ни за м...
Първо посещение на домашния любимец в груминг салон
24.01.2021
Първо посещение на домашния любимец в груминг салон
Като всяко първо нещо, така и първото посещение на нашия любимец в груминг салона, предизвиква вълнение и множество въпроси. Има ли място той в салона? Кога да отидем за пръв път? Стресиращ...
Купи 6 пакета суха храна Оwnat или Puffins и получаваш 1 БЕЗПЛАТЕН!
13.01.2021
Купи 6 пакета суха храна Оwnat или Puffins и получаваш 1 БЕЗПЛАТЕН!
Можеш да получиш цял пакет Оwnat или Puffins напълно БЕЗПЛАТНО! Ето и правилата: 1. Купуваш 6 пакета суха храна Оwnat или Puffins (1,5,3,6,10, 12, 14, 15 или 20 кг...
newsletter-image