Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Grooming & Spa в Petmall.bg
Grooming & Spa в Petmall.bg
16.12.2020

PetMall.bg

Grooming & Spa

 

Скъпи приятели,

Посветени на каузата да помагаме в отглеждането на Вашите домашни любимци, сме изключително развълнувани да Ви съобщим за откриването на най-новият ни отдел. Той е насочен директно към тях и обгрижването им, а именно - салон за красота и здраве PetMall Grooming & Spa.

Ние знаем, че на всеки понякога му не стига времето, за да стигне до банята с четириногият другар, да го подсуши, да му изреже ноктите или да му махне козината, заела мястото си върху целият апартамент.

За това решихме да Ви помогнем!

В PetMall Grooming & Spa ще откриете решение за най-суетните, ще може да получите съдействие за редовните ангажименти и помощ, когато се налага да полагате специални грижи. И не на последно място - приятелско отношение, както към Вас, така и към Вашият най- близък приятел. 

Нашият Грумър ще Ви съдейства в избора на най-подходящата прическа за Вашият любимец, ще подбере специално козметиката за него и ще се погрижи изживяването му да бъде наистина приятно.

Услугите, които предлагаме за кучета, котки, едри гризачи и папагали са:

  • Подстригване;

  • Къпане;

  • Разресване;

  • Почистване на уши;

  • Рязане на нокти;

  • Лечебни бани;

  • Както и индивидуални, когато случаят е различен.

 

 Освен това, можете да разчитате на здравословни съвети за кожата, козината, храненето, гледането и развитието му, както от нашият Грумър, така и от целият ни екип.

Бихме искали да акцентираме, че в синхрон с нашите виждания, по време на всяка процедура няма да използваме анестезия. Само внимателно подбран индивидуален подход и много любов!

 

Заповядайте!

 
Още публикации
Храна Platinum! Платинен стандарт в храните за домашни любимци!
01.04.2024
Храна Platinum! Платинен стандарт в храните за домашни любимци!
Всички ние знаем колко важна е висококачествената храна за домашни любимци за тяхното здраве. Когато става въпрос за хранене на нашите домашни любимци, няма компромиси. Platinum се отличава с ИНОВАТИВ...
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
20.10.2023
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
Знаете ли, че при всяка направена от вас поръчка, която идвате да вземете лично в един от ТРИНАДЕСЕТТЕ ни физически магазини в София, получавате ЦЕЛИ 5% допълнително от крайната сума? Ето и как став...
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
16.01.2023
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
Petmall.bg е верен приятел на Вас и Вашият домашен любимец от първия ден заедно! Кученцето ви си е намерило ЧОВЕКА, а вие своят НАЙ-ДОБЪР приятел!        За да отпразн...
Регулярна доставка
19.05.2022
Регулярна доставка
„О, не! Забравих да взема храна за кучето!” Случва ли ви се да забравите покрай всички задачи да вземете храна за домашния любимец или да установите, че пакета с храната е празен, а не ст...
autoship-image

Абонамент регулярна доставка