Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Храна Platinum! Платинен стандарт в храните за домашни любимци!
Храна Platinum! Платинен стандарт в храните за домашни любимци!
01.04.2024

Всички ние знаем колко важна е висококачествената храна за домашни любимци за тяхното здраве. Когато става въпрос за хранене на нашите домашни любимци, няма компромиси. Platinum се отличава с ИНОВАТИВЕН, НОВ, НЕПОВТОРИМ FSG начин на приготвяне.

Когато купувате храна за себе си, обръщате внимание както на качеството, така и на вкуса. С Platinum може да правите същото и своя домашен любимец. Рецептата на Platinum вкючва над 70% ПРЯСНО, ЧИСТО месо ( до момента няма марка храна в световен мащаб, която да успява да постигне толкова висок % истинско, прясно месо). Всички съставки в храната Platinum са на 100% годни за човешка консумация. Това е и една от причините Platinum да се харесва на всички четириноги приятели!

Разбира се, не само съставките правят храните за домашни любимци на Platinum толкова специални, балансирани и полезни! Platinum се приготвя по единствения (в света на домашните любимци) по рода си FSG метод. Метод, който всекидневно се използва в кухнята на Platinum!

Какво  всъщност представлява FSG технологията за приготвяне и с какво се различава тя от традиционните храни?

FSG е технология за готвене в тенджера под налягане. Това е метод за приготвяне на храна, който е разработен в кухнята, а не в хранителната индустрия и нейните промишлени помещения.  . Рецептата е базирана на начина по който истинските готвачи приготвят храната .

 

Разгледай храните тук>>

 

 

Ето и приготвянето на храната в кухнята на Platinum стъпка по стъпка:

  1. Първо нарязаните парчета месо и плодове/ зеленчуци се поставят в съд за готвене.

 

 

  1. Тези съставки се слагат на бавен огън - 95°C.

 

 

  • Тук е важно да споменем, че Platinum не добавят никаква вода в съда за готвене. Нарязаните месо и зеленчуци пускат собствен сос, който прави влажността на храната толкова висока.
  1. След като съставките са напълно сготвени, започва процесът на сушене, тъй като Platinum e единствената кучешка храна, която не преминава през екструдер, процесът отнема доста време. 

A pile of raw meatDescription automatically generated,A close up of foodDescription automatically generated,A red drop of blood with white textDescription automatically generated 

  • Тук отново е важно да направим вметка. Екструдер е мястото където се „пекат“ самите гранули на изключително висока температура. Този метод „унищожава“ всички полезни свойства на добавените в храната. Точно затова Platinum са успели да намерят технология за приготвяне, която не включва въпросния екструдер.
  1. След като процесът на сушене приключи, към храната се добавят студено пресовани масла, билки и витамини.
  2. Последната стъпка от приготвянето е оформянето на гранулата и пакетирането на храната в специални опаковки, които съхраняват аромата, качеството и влажността в гранулите.
  • Platinum има уникална по вид и текстура гранула, която всеки домашен любимец ще хареса. Гранулата е мека, лесно може да се счупи с ръка. Също така е изключително сочна, ароматна и лесна за дъвчене.

 

 

Преимуществата на сухата храна приготвена по метода на FSG:

  • Над 70% прясно месо
  • Естествени съставки
  • Без пристрастяващи съставки
  • Без съставки съдържащи глутен
  • Лесни за смилане и питателни

 

PLATINUM – храна, перфектна за метаболизма!

При традиционната суха храна всяка гранула е покрита със слой нишесте и пилешка мазнина. Този слой трябва да се разпадне в стомага преди да започне същинското храносмилане. Тъй като това отнема доста време, храната остава в стомаха, при което кучето получава подуване на стомаха.

Това състояние често предизвиква газове и нараства рискът от усукване на червата. В такива случаи е нужно кучето да запази дълъг покой след хранене, за да не се предизвика въпросното усукване на червата. Тъй като пълноценната храна PLATINUM е високо усвояема, напрежението за стомаха е незначително и той се изпразва много бързо. Вашето куче няма да има нужда от дългата почивка след хранене.

 

Още първия път, когато дадете на Вашето куче пълноценна храна PLATINUM, ще забележите, то  че няма да се подуе, след като се нахрани.

В сравнение със стандартните сухи храни, количеството, с което ще храните своя косматко с Platinum ще бъде значително по-малко, тъй като храната  се смила лесно и осигурява оптимално абсорбиране на съставките.

 

Разгледай Platinum храните тук>>

 

Най-добрата хранна храна в Германия вече и в България!

A silver label with red text and starsDescription automatically generated

През последните 6 години, храните Platinum получaват над 50 000 отлични ревюта от проверени потребители в trustedshops.de. Това неоспоримо и безпристрастно извежда Platinum като най-предпочитаната и най-препоръчваната храна  в Германия.

A diagram of a person's life cycleDescription automatically generated

Най-често в ревютата се споменава:

- подобрено качество на живот

- видимо лъскава и здрава козина

През 2023 година Platinum за пета поредна година беше отличена в сайта check for the pet. Проучването е взело предвид над 100 000 ревюта от 250 различни бранда за храна. Това доказва безапелационното преимущество на Platinum пред алтернативните производители. 

 

Дали си заслужава да купите подобна храна за домашния си любимец?
Ще ви дадем един нагледен пример защо качеството е толкова важно!

 

Как бихте отговорили, ако ви попитат как се чувствате? Отговорът на този въпрос всъщност се основава на вашата лична преценка за здравето ви. При хората, както и при кучетата, това означава, че отговорът се базира сумарно на оценка относно цялостното ви състояние, психично здраве и момента ситуация. Как се чувства вашето куче, когато сутрин затворите вратата и го оставите у дома? Физически е здраво, но ...

Кучето е опитомено и е най-добър и верен приятел на човека вече над 15 000 години. Днес, кучетата обожават да се разхождат с вас в гората, но определено не биха живели там. Семейството ви тотално е заместило глутницата им. По-рано здравословното състояние на кучето се е определяло от мястото му в глутницата. Днес това важи за позицията му в семейството. Следователно кучетата не трябва да се чувстват по-зле в която и да е сфера на живота от другите членове на семейството или техния собственик. Храненето и адаптирането му към нуждите на вашето куче е от основно значение именно по тази причина.

 

 

 

В свят, в който трудно може да различиш добрият от лошият продукт, позовавайки се само на рекламите, Platinum решават да се подложат на Одит а именно  комисия за TUV SUD ELAB, с цел да се провежта регулярни и независими тестове храната. По точи начин всички потребители могат да са сигурни, че това, което Platinum показват на своя етикет отговаря на истината!

https://elab-analytik.de/platinum-english/#1574844752835-11f5f75b-dcbe16427553674281643791104773

A close-up of a labelDescription automatically generated

 

TUV комисията проверява:

Количеството прясно месо съпоставяйки го с информацията сайта  на Platinum, както и на всички рекламни материали и твърдения.

Наличието на вредни съставки

Доверете ни се и опитайте! Невероятно добра храна, за най-добрите домашни любимци! С любов и много грижа!

 

Неустоимо вкусна храна!

Ние от Petmall.bg сме убедени, че храната на Platinum ще се хареса на Вашия косматко и дори ще търси още! Точно заради това предлагаме възстановяване на сумата, в случай че кучето Ви не желае да започне да хапва от храната в срок от 30 дни след закупуването й.

Ето и условията:

1. При връщане към нас, продуктът трябва да съдържа не по-малко от  90 %  от оригиналната си наличност (преди отваряне на пакета)
2. Срок за връщане на продукта 30 дни от датата на закупуване. 
3. За да възстановим парите, задължително условие е предоставяне на касовата бележка.

 

 

Разгледай Platinum храните тук>>

 

Още публикации
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
20.10.2023
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
Знаете ли, че при всяка направена от вас поръчка, която идвате да вземете лично в един от ТРИНАДЕСЕТТЕ ни физически магазини в София, получавате ЦЕЛИ 5% допълнително от крайната сума? Ето и как став...
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
16.01.2023
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
Petmall.bg е верен приятел на Вас и Вашият домашен любимец от първия ден заедно! Кученцето ви си е намерило ЧОВЕКА, а вие своят НАЙ-ДОБЪР приятел!        За да отпразн...
Регулярна доставка
19.05.2022
Регулярна доставка
„О, не! Забравих да взема храна за кучето!” Случва ли ви се да забравите покрай всички задачи да вземете храна за домашния любимец или да установите, че пакета с храната е празен, а не ст...
Да се направим на животни!
18.04.2022
Да се направим на животни!
Абонирай се за общността ни! Petmall.bg е най-големият онлайн магазин за храни, лакомства и аксесоари за домашни любимци!  Видя ли, че Petmall.bg има и свой собствен филтър за снимки във Vib...
autoship-image

Абонамент регулярна доставка