Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Вижте какви домашни любимци избират световните звезди.
Вижте какви домашни любимци избират световните звезди.
02.05.2017

Човек колкото и добре да живее, нищо не е същото без домашен любимец, за когото да се грижи.  Знаем как тези същества допълват всеки наш ден и как ни карат да се чувтсваме много по-щастливи и пълноценни.  Изборът на домашен любимец не е лесна задача, има толкова неща , с които трябва да се съобразим и преценим преди да пристъпим към важната стъпка. Всеки усеща индивидулно какво животно ще топли сърцето му и ще донесе безброй усмихнати и споделени моменти.

Популярните личности също полагат усилия за отглеждането на свойте домашни любимици.  Някой  от световните звезди остават традиционалисти при избора на любимци и си взимат куче или коте, но има и такива от тях, които ни изненадват с нестандартни решения.  Вижте нашата галерия с известни личности и техните домашни любимци.

Райън Гослинг

Канадският актъор е сред най-харесваните мъже на планетата. Освен чар и артистизъм, той пленява и с доброто си сърце. За негов домашен любимец избира не какво да е животинче, а прекрасно рошово куче, което освен това спасява сам от улицата. И после как да не въздишат жените по този героичен и красив актьор.

Обама

Относно политиката, която води по време на своето президентсво, за Обама може и да има противоречиво приемане от хората, но когато говорим за човека Обама, мисля че всеки е съгласен, че показа голямо сърце и доброта.  Бившият президент многократно е демонстрирал близостта със семейството му и колко държи на прекараното време с тях. В тази група влизат и домашните любимци. Още по време на предизборната му кампания, Обама обещава на дъщерите си да им вземе куче като компенсация за честата му липса и месеци по-късно това е факт-  предствител от порода португалско  „ водно „ куче става техен домашен любимец. Всеки от семейството му отделя внимание и грижа.

Джъстин Тимбърлейк

Това име събира толкова талант в него- актьор, певец и танцьор. Джъстин със сигурност е сред най- популярните и обичани световни звезди. За него беше мечта да има голямо семейство и работи здраво по въпроса-  съпруга, дете и кучета- не 2, а цели 3 броя.  Сред любимите неща за релаксация на младото семейство са спортът и разходката с кучетата.

Тейлър Суифт

Красавицата е най-добре платената певица според списание “ People” за 2016г. Тя сама пише песните си и също така се пробва  в киното като актриса. Около нея винаги има ухажори и не е лесно да попаднат в полезрението й. Тя често споделя, че е предпазлива в любовта и голяма част от сърцето й е вече заето от нейния красив домашен любимец- синеокия котарак.

Дженифър Лопес

Джей Ло е от онези жени, които ни удивляват постоянно във времето със своята визия, нестихващ ентусиазъм и вечна готовност да твори. Наближаваща 50 години , тя поддържа завидни форми, не спира да създава музика и да се снима в киното, а от скоро е и продуцент на мащабно риалити предаване за танцьори. Освен всичко това, двете й дечица са винаги приоритет номер 1 и са възможно най-дълго време около нея. И за да е пълна картинката - тя обожава и животните, има куче, боксер, за когото често заплаща голяма сума, за да се отцепят определени райони в паркове и да може на спокойствие да се разходи заедно с четириногия приятел.

Риана

Ексцентричната певица не остава по-назад от своите колеги и почти винаги може да я забележите в присъствието на домашен любимец щом си е у дома.  В момента има малко пухкаво кученце, за което признава, че е луда по него, но често пъти се удивява колко непослушно може да бъде. Всеки път когато не е доволно от поведението на певицата, кучето препикава нейните дрехи, познато ли Ви е това?

Джордж Клуни

Това е един от любимите актьори на малки и големи или поне на малки и големи жени. Джордж Клуин е известен със своята щедрост и често спонсориране на различни благотворителни каузи. Сред разнообразните му домашни любимци- от които има кучета, котка и дори прасенце, днес той се грижи отново за куче, което е спасено от улицата.  Както виждаме от снимката двамата работят заедно над нова продукция.

Камерън Диаз

Наскоро русата актриса се сдоби освен с нов мъж и с две кученца, представители на малките породи. Тя е истиснки отдадена в грижата за тях и дори пазарува с тях. И това, ако не е споделено щастие...

Колкото и още звезди да изброим, заедно с техните домашни любимци, изводът пак ще е един, животът е по-щастлив с домашен любимец ! Наистина грижата и отговорността са големи, но и изпълненото сърце е страхотно усещане!

Още публикации
Храна Platinum! Платинен стандарт в храните за домашни любимци!
01.04.2024
Храна Platinum! Платинен стандарт в храните за домашни любимци!
Всички ние знаем колко важна е висококачествената храна за домашни любимци за тяхното здраве. Когато става въпрос за хранене на нашите домашни любимци, няма компромиси. Platinum се отличава с ИНОВАТИВ...
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
20.10.2023
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
Знаете ли, че при всяка направена от вас поръчка, която идвате да вземете лично в един от ТРИНАДЕСЕТТЕ ни физически магазини в София, получавате ЦЕЛИ 5% допълнително от крайната сума? Ето и как став...
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
16.01.2023
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
Petmall.bg е верен приятел на Вас и Вашият домашен любимец от първия ден заедно! Кученцето ви си е намерило ЧОВЕКА, а вие своят НАЙ-ДОБЪР приятел!        За да отпразн...
Регулярна доставка
19.05.2022
Регулярна доставка
„О, не! Забравих да взема храна за кучето!” Случва ли ви се да забравите покрай всички задачи да вземете храна за домашния любимец или да установите, че пакета с храната е празен, а не ст...
autoship-image

Абонамент регулярна доставка