Изберете вашата държава и език
 
13 дек. 2018

Pooch & Mutt революция в храните за домашни любимци

news-image

За първи път в България Pooch & Mutt .

Pooch & Mutt е семейна английска компания за здравословни храни, която отделя специално внимание и грижа за нуждите на нашите четириноги приятели.  

Основана е през 2007 г. от Гай Блейски с мисия за опазване на природата и задоволяване на нуждите на домашните любимци, Pooch & Mutt започва революция в храните за домашни любимци като публично заявява пред света, защо трябва да даваме  здравословна и балансирана храна, но и да не забравяме за природата.  „Ние сме малка английска компания,  която има за цел  да предостави екологично чист продукт с високо качествно.“

 

По-голямата част от храната за домашни любимци, продавани във Великобритания, се правят от същите компании, които стоят зад епидемиите от затлъстяване. Много от популярните марки всъщност  са собственост на  няколко компании и разчитат за налагането на продуктите си с масирана реклама, а не на с качество. Това е една от причините  Гай Блейски  да основе Pooch & Mutt и да предостави както пълна прозрачност в приготвянето и състава на храната, така и информация за това кой стои зад хранита. Искат клиентите да знаят какво купуват и от кого купуват.

 

Pooch & Mutt са сигурни, че клиентите и техните кучета заслужават по-добър и здравословен живот!

 

Всички съставки, които се използват в храните на Pooch & Mutt са изцяло в полза на четириногите ни приятели.

 

Прозрачен състав от Pooch & Mutt:

 

Ключът към дълголетието при кучетата е доброто здраве, a доброто здраве изисква хранене с основни съставки, които имат пряк и положителен ефект върху общото благосъстояние. Такива съставки са известни като суперхрани. Част от тях са спанак, морски водорасли, касис, моркови, лайка, червена боровинка. Тези високо ценени храни включват нахут и ленено семе, които са сред 20-те най-добри хранителни продукта.

 

Една от най-интересните съставки е Юка Шидигера (Yucca Schidigera).

 

Юка се твърди, че е използвана в натуралната американска билкова медицина като лек за пърхот, главоболия и артрит. Също така се използва от векове за дезодорант и за направата на сапун. Проучванията показват, че добавянето на Yucca Schidigera към храната на животинките (включително храната на вашия домашен любимец) може да помогне за здравето на ставите. Юка има висок брой юка сапонини и полифеноли, които да помогнат за намаляване на възпалението на ставите. Юка е изцяло природна съставка, която предлага антиартритни и противовъзпалителни свойства.

 

Тази съставка става част от фомулата на Pooch & Mutt, когато кучето на основателят на компанията, Куки, се разболява от дисплазия на 3 месечна възраст. Гай Блейски решава да търси варианти за лечението на своето куче, които да не включват тежката операция, която предлагат лекарите. Тогава той открива невероятната съставка и успява да излекува Куки, която живяла още цели 11 години.

 

Важно е да споменем, че в храните на от Pooch & Mutt се използва само истинско прясно месо до 70%, което е специално подбрано за по-здравословен начин на живот.

 

Храните не съдържат абсолютно НИКАКВИ зърнени култири, оцветители и консерванти!

 

Pooch & Mutt е посветена на това, да гарантира, че всички кучета водят щастлив здравословен живот. Не могат  да направят това, без да защитават средата, в която живеят четириногите ни приятели и самите ние. Екологичната политика не се ръководи от маркетинга или желанието опаковките им да изглеждат по-добре. Причината, поради която го правят е  щадяща околната среда. Всъщност мислим, че всички компании трябва ... и да се притеснят от факта, че не мислят достатъчно за вредите, които нанасят на околната среда, чрез своите продукти.

Разгледайте продуктите Pooch & Mutt тук.

newsletter-image