Изберете вашата държава и език
 
11 ноем. 2020

Вземи повече с нашата карта лоялни клиенти

news-image

„Сърцето“ на клиентската карта на Petmall.bg става още по-голямо.
С цел да предоставим едно комбинирано и цялостно обслужване на всички наши приятели, ние се стараем да развиваме пакета от услуги, които предоставяме.
Искахме да създадем карта, която не просто да ви дава отстъпки поради факта, че сте се доверили на нас, за да закупите любимата храна, аксесоари и лакомства за домашния си любимец. Искахме тя да има и добавена стойност и да изразява нашето мислене и посока на развитие, а именно: Комплексна грижа, за да растат, развиват се и живеят щастливи и здрави вашите космати приятели.
Имахме късмета да срещнем и съмишленици, с които да реализираме нашата идея:
Ветеранарна клиника Green Do
За тях, домашният любимец е семейство и се грижат за всеки пациент, така както биха се грижили за пълноправен член на нашето семейство. Тук всеки собственик може да открие ветеринарен лекар,на когото да има пълно доверие.

Ветеринарна клиника Джулайвет
Мисията им е – щастливи и здрави пациенти, спокойни и доволни клиенти. В работата си съчетават дългогодишен клиничен опит и нежно отношение с   най-новите достижения на ветеринарната медицина и специално внимание към всеки пациент. Вярват, че най-прекият път към здравето и щастието е правилния начин на живот и превенцията. Усилията им са насочени не да ‘лекуват болести’, а да ‘лекуват пациента’.

Ветеринарна клиника Pet Help
Екип от специалисти, посветен на грижите за здравето на вашите любимци.

Както виждате, с такива прекрасни и всеотдайни партньори, нямаше как да не създадем нещо ценно и толкова добро, а именно – една ПО-ГРИЖОВНА и ДОБРА клиентска карта.
Всеки притежател на физическа клиентска карта Petmall от магазините ни на територията на град София, вече може да я представи в една от посочените клиники и да се възползва от:

  • Един безплатен преглед
  • -5% отстъпка от цената на място при нужда от хирургична интервенция
  • -10% отстъпка от цената на място при нужда от лечение

Тези допълнителни услуги автоматично стават валидни за всички наши настоящи клиенти.

Ако до момента не сте имали клиентска карта към нас, но сте заинтригувани, то трябва единствено да посетите един от магазините ни в гр. София и да помолите колегите на каса да ви я издадат. Процедурата отнема не повече от 5мин.

Очакваме ви! Обещаваме да продължим да работим в тази посока и да развиваме пакета от услуги, от който ще могат да се възползват нашите редовни клиенти. Вашите домашни любимци го заслужават!

newsletter-image