Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

TetraRubin Granules Sachet Гранулирана храна в плик за всички видове декоративни рибки за подсилване на цветовете 12 гр

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № 708879
1.90 лв.
1 бр.
Добави
Гранулирана храна за декоративни рибки за подсилване на цветовете им като ги прави по-ярки и наситени. Гранулите омекват бързо и съдържат сурови съставки без хормони, които подсилват естествения цвят на рибите.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Tetra Rubin Granules Sachet гранулирана храна за декоративни рибки за подсилване на цветовете им като ги прави по-ярки и наситени.

Гранулите омекват бързо и съдържат сурови съставки без хормони, които подсилват естествения цвят на рибите. Подсилването на цвета се забелязва след две седмици на консумация. В храната има хранителни вещества, които са изключително важни за рибите, както и витамини и минерали. Съдържанието на стабилизиран Витамин C намалява възможността рибките да се разболяват и оказва благоприятно влияне върху растежа им. В храната има естествени оцветители.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка