Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
Ветеринарна аптека
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

JBL PRONOVO COLOR GRANO S 100ml CLICK Храна за подсилване на цветовете на декоративните рибки от 3-10 см - гранули

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № J3015610
5.80 лв.
1 бр.
Добави
JBL NovoColor е храна на люспи, спомагаща подсилването на цветовете на декоративните рибки, 100мл.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

JBL PRONOVO COLOR FLAKES M
Гранулирана цветна храна за интензивно оцветяване на всички аквариумни риби.

Размер М за рибки от 8-20 см.

 

• Образуване на силно оцветяване при аквариумните риби благодарение на висококачествен, естествен астаксантин (каротин) от крил скариди.

• Пребиотична храна за аквариумни рибки: специалните диетични влакнини в храната доставят на полезните чревни бактерии храна за здравословно храносмилане

• Натурални суровини без изкуствени добавки за естествена диета и здрави аквариумни рибки. Тествана на изследователски експедиции на JBL в тропиците

• Много добро приемане дори при претенциозни видове риби благодарение на висококачествени суровини като сьомга, калмари и крил

• Съдържание на опаковката: фабрично запечатана, непропусклива за въздух и светлина опаковка, капачка с дозатор. Рециклираща се опаковка.

 

Рибите разкриват цветовете си с почти всяка храна, но оцветяването им може да се засили от определени видове храни, точно както при хората на диета с моркови. Чифтосването или битката между мъжките демонстрират колко интензивни могат да бъдат цветовете при рибите. JBL обаче не използва евтин каротин, а естествен астаксантин (също каротин), получен от скариди крил и водорасли спирулина. Това е значително по-скъп, но естествен начин за стимулиране на красивите цветове на рибата.

Съставът на JBL PRONOVO COLOR е подбран така, че може да се използва също и като основна храна като JBL PRONOVO BEL.

Концепцията за биологични видове за декоративни риби:

В допълнение към основна храна като JBL PRONOVO BEL, вашите рибки могат да бъдат хранени и с други храни от гамата JBL PRONOVO. В рамките на концепцията за видовете можете да изберете храна, специалноа за определени видове рибки, или да изберете алтернативи за основната храна. Няма проблем, ако например вашите бети ядат храната за вашите барбуси и обратно. Важно е само да предлагате правилната храна за всяка група риби. Разнообразието винаги е за добро!

Искате ли да храните вашите неонки, бронирани сомове и др.  с правилната храна? Няма проблем: в концепцията за видове на JBL ще намерите гранули с размер на хапка специално за неонки (и други малки харациди (Characidae), чийто състав е прецизно адаптиран към нуждите на рибите, с включени насекоми: JBL PRONOVO NEON. В естествените си местообитания в Южна Америка неонките живеят в много бедни на хранителни вещества черноводни биотопи и зависят от дребен планктон с размер на хапка. Бронираните сомове, от друга страна, живеят на дъното и имат различен хранителен спектър. JBL PRONOVO CORYDORAS (Corydoras = научно наименование на рода на бронирания сом) съдържа подходящите съставки, като скариди и спирулина. Бронираният сом се нуждае от разнообразна диета за здравословно хранене.

 

Животински видове:     барбуси, бета, цихлиди (Южна Америка), данио, дискуси, Flowerhorn, гурами, гупи, килифиш, живородни, дъгоцветни риби, тетри, цихлиди Червен папагал

Размер: рибки от 8-20 см.

Тип храна: люспи

Цветове: червено/кафяво

Дозировка: Хранете 1 – 2 пъти дневно, толкова колкото се изяжда за няколко минути.

Аналитични съставки: суров протеин: 40.0%, мазнини: 8.0%, сурови влакнини: 3.0%, сурова пепел: 8.0%.

Състав: брашно от сьомга, оризово брашно, соево брашно, пшенично брашно, брашно от крил, брашно от скариди, пшеничен глутен, пшеничен зародиш, влакнини от ябълка, екстракт от дрожди, цвекло.

Добавки: Антиоксиданти: 1b306(i). Оцветители: не са добавени от JBL. Витамини за кг: витамин A: 25000IE, витамин D₃: 3000IE, витамин E: 300мг, витамин C: 200мг.

 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.