Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Натурална мокра храна за кучета Carnilove Dog Pouch Paté Wild boar with rosehip с месо от глиган и шипки, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № s_15697
В наличност
0.300 кг. (18.33 лв. / . кг.)
5.50 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
 БЕЗ ГМО,БЕЗ КОНСЕРВАНТИ,БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ИЛИ ВКУСЕН ТОПИНГ. ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНИ КЪСЧЕТА МЕСО. ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА МЕСО 85% Високо смилаемото месо от глиган подпом...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

 БЕЗ ГМО,БЕЗ КОНСЕРВАНТИ,БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ

ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ИЛИ ВКУСЕН ТОПИНГ. ВНИМАТЕЛНО ПОДБРАНИ КЪСЧЕТА МЕСО. ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА МЕСО 85%

Високо смилаемото месо от глиган подпомага развитието на мускулите. Тъй като месото е с много ниско съдържание на мазнини и холестерол, то насърчава оптимално състояние, включително здраво сърце и кръвоносна система. Шипката намалява нивата на кръвната захар и има противовъзпалителни свойства, които помагат за поддържане на здравословно храносмилане и кожа. Антиоксидантните свойства поддържат здравето на сърцето и кръвоносната система.

 

 

Съдържание85% пуешко месо и органи (включително 26% глиганско), 4% шипки, 1% грахово брашно, 1% лигноцелулоза, 1% ленено масло.

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ В 1 КГ
суров протеин 11,0 %, сурови мазнини 9,0 %, сурови влакнини 0,3 %, сурова пепел 2,5 %, влага 78,0 %, калций 0,2 %, фосфор 0,2 %, натрий 0,23 %, омега 3 0,15 %.

 

 

                                         

Обратно към природата
Семейна компания с двадесет години опит в бизнеса с домашни любимци. Carnilove произвежда суха, мокра храна за домашни любимци и лакомства в четири модерни производствени предприятия в Чешката република, изнасят  продукти по света в 70 страни. Професионалистите, отговорни за постоянното качество на техните продукти, са отдадени животновъди. Производството е сертифицирано в съответствие със строги критерии за качество като ISO 9001 и HACCP.

 

                                                           


История на Carnilove
Carnilove – създаден с уважение към историческата приемственост на съжителството на човек и куче. Връзката между хората и кучетата  датира приблизително от 12 000 г. пр. н. е., в хода на който кучето адаптира състава на диетата си, за да прилича на тази на хората; обаче, с навлизането на селското стопанство, човешката диета се отдалечава все повече и повече от храна, подходяща за анатомичното и генетично предразположение на кучето.
 Приоритета на Carnilove е здравето и физическото състояние на кучето. Широкият спектър от внимателно подбрано месо, което би било традиционно добито в дивата природа, като лос, патица, фазан, агнешко, диво прасе и сьомга, съответства на състава на естествено преследвана плячка и осигурява необходимия прием на важни аминокиселини .Горските плодове, зеленчуците и билките осигуряват необходимите естествени витамини, антиоксиданти и други основни хранителни вещества. Съставките и съотношението им във формулите отговарят на диетата на кучетата преди появата на селското стопанство, но продуктите се произвеждат по най-новите методи и технологии.

                                         

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка