Изберете вашата държава и език
 

Деликатесен кучешки пастет VOM FEINSTEN 2 в 1 - фин пастет от говеждо с + пълнеж от банани и кайсии, за кучета над 1 година

Арт. № s_10955
В наличност
5.00 от 5 1 оценки
Оцени този продукт
:
0.400 кг. 8.73 лв. / . кг.
3.49 лв.
0.200 кг. 11.45 лв. / . кг.
2.29 лв.
0.150 кг. 13.93 лв. / . кг.
2.09 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Деликатесните пастети Vom Feinsten 2 в 1 на Animonda GmbH, Германия, предлагат нова форма на удоволствие. Това е фин пастет с ядро от вкусни добавки, особенно подходящи за кучета от мини породи. Те са абсолютно натурални – без соя, изкуствени оцветители и консерванти.

Метаболитна енергия за 100 гр - 0.35 MJ

Предлагат се: 

говеждо + банани, кайсии

говеждо + яйца и шунка

говеждо + йогурт и овесени ядки

пиле + банани, праскови

пиле + йогурт и овесени ядки

пиле +яйца и шунка.

************************************************************************

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израства до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH, която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

Жизненост и здраве от купата за хранене

Всички продукти са създадени в съответствие с най-новите научни открития, засягащи здравето и чувствителността на животните. Затова са натурални, свежи и без абсолютно никакви неразрешени оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме, че надписът върху опаковката наистина отговаря на съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са така създадени, че да отговарят на специфичните изисквания на животните - възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

Експерти по храната за домашни любимци ежедневно проверяват качеството. Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарта за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, любителите на домашни животни и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

newsletter-image