Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Какво разкрива за теб породата на кучето ти
Какво разкрива за теб породата на кучето ти?
08.01.2019

От чихуахуа до ротвайлер, кучетата идват във всякакви форми и размери и показват множество темпераменти. Проучванията показват, че видът на куче, който сте избрали, може да разкаже много за вашата личност. По-долу са дадени няколко обобщения за това, какво казва определена порода за вашата личност.

Булдог

Булдозите са решителни, упорити и не се отказват лесно. Те са изключително ефективни и методични при изпълнение на задачите. Макар да изглеждат „странно“ за повечето хора, булдозите са нежни и любящи членове на семейството, известни с това, че са безнадеждни романтици със сантиментални навици.

Териери

Териерите са енергични, забавни обичливи и игриви спътници. Смята се, че хората, които притежават териери, са гъвкави и могат да се фокусират върху всяка задача. Подобно на кучетата, собствениците на териер често са свирепи, смели и конкурентни. Те са изключително приказливи и имат добро чувство за хумор.

Лабрадор и Голдън ретривър

Лабораториите и Голдън ретривърите са винаги приятелски настроени, добродушни и са прекрасни семейни домашни любимци. Собствениците на тези породи поставят семействата си на първо място. Думите, които ги определят най-добре са: спокойни и безгрижни. И двете породи са известни с активния си начин на живот и любовта си към природата. Хората, които притежават тези породи са социални, честни и привлекателни.

Бийгъл

Бийгълите са любознателни, лоялни и винаги готови да научат нови неща. Собствениците на Бигъл са склонни да бъдат отворени за нови преживявания, любопитни и устремени. Също така успяват да създадат много и истински приятели като носят смях и радост в живота на всички. Известни са и със своята „палава“ страна.

Пудел, чихуахуа и малки породи

Собствениците на тези породи са искрени, забавни, любящи и лоялни. Смята се, че собствениците на по-дребните породи обичат да пътуват, тъй като малките кученца стават отлични пътешественици поради факта, че могат лесно да бъдат превозвани. Собствениците на тези кучета, също така, са много чистоплътни и поддържат отлично подредени домове. Те са много гъвкави и могат да се насладят както на домашни вечери, така и на луди купони.

Кокер шпаньол

Кокер шпаньолите са сладки и нежни. Собствениците на тази порода са очарователни, надеждни и любящи. Смята се, че собствениците на Кокер шпаньол водят оживен живот, но винаги поставят на първо място семейството си. Те поддържат група близки приятели, с които предпочитат да прекарват времето.

Хъски

Собствениците на порода хъски са огромни спортни фенове. Независимо дали става въпрос за футбол или баскетбол, вероятно те са навън и гледат играта някъде. Собствениците на хъски обичат зимните спортове като ски, сноуборд. Като цяло, те обичат всички спортове на открито.  Имат много силна воля. Те биват харесвани от всички – познати или непознати.

Немска овчарка

Немските овчарки понякога се чувстват некомфортно около непознати, но се отпускат, след като те опознаят. Собствениците на немски овчарки ще направят всичко за своите приятели. Те ще станат изключително верни спътници и ще защитават онези, които обичат.

Ротвайлер

Ротвайлерите се определят и често се описват като силни и интензивни. Тази порода провокира уважение и се смята за една от най-смелите. Хората, които имат ротвайлери, са изключително уверени, лоялни и отдадени на своите приятели и близки. Те са спокойни, но бързо реагират, ако някой ги „погали“ по грешен начин.

Мопс

Мопсът често се възприема като "клоунът" на кучешкия вид. Хората, които живеят с мопсове, са весели и водят за пълноценен живот. Точно като мопсове, които ще направят всичко, за да бъдат почесани по корема, собствениците им се наслаждават на чести масажи и дни на разкрасяване в спа центъра.

Смесени породи

Собствениците на смесени породи са забавни, любящи, отворени към всичко непознато и безгрижни. Те обичат да се разхождат из природата. Любителите на смесените породи имат ясен план за бъдещето и го следват стриктно. Те не се притесняват от дребните спънки, а държат под око по-голямата картина. В свободното си време собствениците на смесените породи често се занимаван с доброволческа работа. Другото им любимо занимание е да прекарват времето си с разнообразната си група от приятели.

Още публикации
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
20.10.2023
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
Знаете ли, че при всяка направена от вас поръчка, която идвате да вземете лично в един от ТРИНАДЕСЕТТЕ ни физически магазини в София, получавате ЦЕЛИ 5% допълнително от крайната сума? Ето и как став...
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
16.01.2023
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
Petmall.bg е верен приятел на Вас и Вашият домашен любимец от първия ден заедно! Кученцето ви си е намерило ЧОВЕКА, а вие своят НАЙ-ДОБЪР приятел!        За да отпразн...
Регулярна доставка
19.05.2022
Регулярна доставка
„О, не! Забравих да взема храна за кучето!” Случва ли ви се да забравите покрай всички задачи да вземете храна за домашния любимец или да установите, че пакета с храната е празен, а не ст...
Да се направим на животни!
18.04.2022
Да се направим на животни!
Абонирай се за общността ни! Petmall.bg е най-големият онлайн магазин за храни, лакомства и аксесоари за домашни любимци!  Видя ли, че Petmall.bg има и свой собствен филтър за снимки във Vib...
autoship-image

Абонамент регулярна доставка